Yhteistyömalli

Yhteistyömalli valitaan aina tarpeeseen sopivaksi, mutta suosimme strategista kumppanuutta, jossa valitaan asiakkaan palveluun dedikotu tiimi, jota täydentää ydintiimi.

Strateginen kumppanuus

Moment Digitalin vahvuus on ns. altaan syvässä päässä, strategisessa kumppanuudessa, jossa yhteistyö on tiivistä ja molemmat osapuolet saavat aitoa ja mitattavaa lisäarvoa. Filosofiamme asiakaspalvelukumppanuuteen on ”kun tehdään, niin tehdään kunnolla”.

Yhteistyöhön lähdettäessä on tärkeää, että molemmat osapuolet ovat sitoutuneet kumppanuuteen ja lähtevät yhdessä kulkemaan matkaa pitkäjänteisesti. Emme usko strategisissa kumppanuuksissa kokeiluihin ja pilotteihin.

Strategisessa kumppanuudessa asiakasneuvojat tuntevat olevansa yhtä paljon, ellei enemmänkin, Moment Digitalin kuin ulkoistajan työntekijöitä. Käytännössä tämä edellyttää sitä, että varataan riittävästi aikaa käyttöönottoon, koulutukseen ja brändin sisäistämiseen.

Kysy lisää strategisesta kumppanuudesta >>

Laajennettu yhteistyö

JULIUS:
Tähän tekstiä millaista on laajennettu yhteistyö (tai millä nimellä sitä halutaan kutsua) – jotain strategisen yhteistyön ja ylivuodon väliltä.

Ylivuoto

Ylivuotopalvelu sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan lisäapua asiakaspalvelun ruuhkatilanteisiin tai halutaan laajentaa palveluaikoja. Palvelun sisällön on oltava tällaisissa tapauksissa hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen, jotta loppuasiakas saa tasalaatuista palvelua.

Tyypillisesti ylivuotopalvelu on vastaamista vaihteeseen tulevaan puheluun, soittopyynnön ottamista tai puhelun yhdistämistä pyydetylle henkilölle. Palvelu on saatavissa 24/7.

Emme ole ylivuotopalvelun tarjoajina kilpailijoitamme parempia, joskaan emme myöskään huonompia. Jos toiveissa on palvelun kehittämistä, asiakaskokemuksen parantamista ja lisäarvoa – suosittelemme strategista kumppanuutta ylivuotopalvelun sijaan.

Lue blogista miten asiakasneuvojamme kokee strategisen kumppanuuden >>

Haluatko tietää lisää yhteistyömalleistamme?

Pasi Toivokoski

040 649 2935
pasi.toivokoski@momentdigital.fi

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.