Teleratkaisut ja palvelunumerot

Moment Digital tarjoaa osana kokonaisratkaisujaan myös laadukkaita matkapuhelinverkon ja kiinteän puheverkon palveluita.

Moment Digitalin teleratkaisujen hyödyntäminen tuo kustannussäästöjä asiakkaille tilanteessa, jossa palvelun tuottamiseen hyödynnetään Moment Digitalin tarjoamaa Genesys-järjestelmää.
Toimimme Line Carrier Oy:n kumppanina.

Numeroinnissa voidaan käyttää yrityksen nykyisiä tai uusia puhelinnumeroita.

Numerovaihtoehdot:

Viihde- ja palvelunumeroissa on käytössä eri maksuluokkia sekä houkutteleva tulonjako.

Mobiililiittymät

Moment GSM on yrityksille ja yhteisöille suunnattu kustannustehokas matkapuhelinliittymä, jonka iittymät toimivat Telian ja DNA:n verkoissa. Liittymät voidaan yhdistää osaksi Moment Reach -mobiilivaihdetta.

Liittymät voidaan paketoida sekä puheen että datan osalta. Sopimukseen määritellään yrityskohtainen puheen ja datan määrä.  Automaattinen lisädatapaketti varmistaa, ettei liittymän datapaketin nopeus hidastu hintaan kuuluvan datakaton ylittyessä.

Valittavissasi ovat seuraavat saapuvan liikenteen datasiirtonopeudet:

Oman näytettävän numeron valinta (mobiili- tai TLA-numero tai valtakunnallinen yritysnumero). Näytettävän numeron valinta voidaan asettaa kiinteäksi tai viikkokalenterin mukaan aikaohjatusti.

Kuuluvuuskartat: Telia ja dna

Mobiilivaihde

Mobiilivaihde on joustava ratkaisu yrityksen henkilökunnan tavoitettavuuteen. Kun asiakas soittaa yrityksen puhelinnumeroon, soitot siirtyvät edelleen määriteltyihin numeroihin. Puhelu voidaan ohjata joko yhteen numeroon, määriteltyyn soittorinkiin tai siirtää jonoon. Näin yhtään puhelua ei menetetä. Palveluun voidaan liittää myös henkilöstön läsnäolotiedot. Helppokäyttöisen Admin -portaalin avulla hallinnoit itse puheluiden ohjautumista.

Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa – sinun ei tarvitse investoida laitteisiin etkä tarvitse kiinteää puhelinvaihdetta. Lataa sovellus yrityksesi mobiililaitteisiin (Android ja iPhone -puhelimet). 

Kattavasta online-raportista voit seurata puheluiden määriä, vastausaikoja sekä paljon muuta. Raporttidata voidaan myös ajaa Microsoft Azuren kautta suoraan omaan raportointijärjestelmäänne.

Mobiilivaihteen ominaisuudet

Haluatko kuulla lisää teleratkaisuista tai palvelunumeroista? Ota yhteyttä!

Petteri Ahonen

Puh. 020 743 5182
petteri.ahonen@momentdigital.fi

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.