Jatkuvuuspalvelut (DraaS)

Ajantasainen varmuuskopio vikatilojen varalta.

Disaster Recovery as a Service, eli lyhyemmin DRaaS, on palvelu, jonka avulla voidaan varmentaa liiketoiminnalle kriittiset palvelimet Moment Digitalin konesaliin lähes reaaliajassa.

Mitä se tarkoittaa?

Käytännössä DraaSia tarvitaan, kun asiakasyrityksen palvelimelle tulee vikatila. Moment Digital ylläpitää palvelimen sisällöstä ajantasaista varmuuskopiota, joka voidaan ottaa nopeasti käyttöön varmistuspalvelimella. Kaikki liikenne ohjautuu sen jälkeen automaattisesti varmistuspalvelimen kautta kunnes yrityksen palvelimen vikatilanne on ohi ja liikenne voidaan ohjata jälleen normaalisti ensisijaiselle palvelimelle.

DraaS-palvelun ansiosta vikatilanne ja siihen johtaneet syyt voidaan hoitaa hallitusti ja rauhassa, eikä käyttökatkoksia tule.

Mitä etuja jatkuvuuspalveluista on?

Asiakasyrityksen on helpompi hengittää, kun tiedossa on ettei toiminta lakkaa vaikka katastrofi yllättäisi. Kun katastrofi sitten yllättää, on apu muutaman klikkauksen päässä.

Palveluna ostettu jatkuvuuspalvelu ei vaadi asiakkaalta palvelininvestointeja ja ylläpitoa. Kulut ovat tasaiset ja ennakoitavat ja sisältävät ylläpidon lisäksi asiantuntijuuden ja osaamisen päivittämisen, jolloin myös toissijaiset kulut ovat hallinnassa.

Vaatimukset

Tutustu myös muihin palvelinratkaisuihimme:

Kiinnostavatko jatkuvuuspalvelut? Ota yhteyttä!

Mika Hänninen

Senior Account Manager, Service Desk- ja Jatkuvuuspalvelut

040 920 7734

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.