IT-ylläpitopalvelut

Oletko laskenut paljonko tunniksi tai koko päiväksi seisahtunut yritystoiminta maksaa?

Toimimaton IT aiheuttaa paljon ongelmia. Mikäli työntekijät eivät pysty tuottavaan työhön toimimattomien järjestelmien, sovellusten tai laitteiden takia, voivat menetetyt tuotot olla mittavia.

Ulkoistamalla turvallinen ja luotettava IT-ympäristö

IT-ulkoistuspalvelumme takaa yrityksille turvallisen ja luotettavan IT-ympäristön ja että IT-kustannukset pysyvät tasaisina ilman yllätyksiä.

Haluamme luoda asiakasyrityksillemme kustannustehokkaat ja nykyaikaiset työympäristöt, jotta ne voivat voi saavuttaa liiketoiminnalliset tavoitteensa tehokkaammin ja vaivattomammin. Ulkoistamalla IT:n meille, varmistuu lisäksi IT-ympäristön jatkuvasta kehittämisestä ja samalla aikaa vapautuu omaan ydinliiketoimintaan keskittymiseen.

Mitä IT-ulkoistus sisältää?

IT-ulkoistus alkaa kartoituksella ja yhteisellä suunnittelulla. Palvelukokonaisuus rakennetaan yrityksen tarpeiden ja toiveiden pohjalta. IT-ulkoistus voi pitää sisällään koko IT-ympäristön tai siitä voidaan räätälöidä kevyempi osakokonaisuus yrityksen tarpeista riippuen. Lähtökohtana on, että käytämme aina riittävästi aikaa asiakkaidemme liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen ja varmistamme osaamisellamme, että yrityksesi käytössä ovat oikeat teknologiat ja ratkaisut.

IT-ulkoistuspalvelumme kattaa tarvittaessa kaikki yrityksen IT-laitteet, sovellukset, yhteydet, palvelimet, tietoturvan, IT-tuen sekä henkilökohtaisen ja nopean palvelun. Meille voi ulkoistaa myös yksittäisiä toimintoja, mikäli yrityksen IT pitää sisällään sellaisia osa-alueita, joita se ei itse pysty hoitamaan.

Toimintavarmuutta ja sujuvuutta liiketoimintaan

Varmistamme yritysten IT-ympäristön häiriöttömän toiminnan ja suorituskyvyn 24/7/365. Asiantuntijamme ratkaisevat IT-ympäristöjen mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti ja kumppanina huolehdimme siitä, että ne kehittyvät ja ovat tietoturvallisia. Ulkoistamisen myötä eri osa-alueiden erikoisosaamista saa oman yrityksensä käyttöön.

IT-ulkoistamisen hyödyt

Kustannussäästöt:

Toimintavarmuus ja kehitys:

Joustavuus:

Henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua

Moment Digital on toiminut IT-alalla jo 18 vuotta ja työntekijöillämme on keskimäärin 14 vuoden työkokemus IT-alan palveluiden tuottamisesta.

Tuotamme asiakkaillemme parhaat mahdolliset IT-palvelut ja -työkalut aina mahdollisimman kustannustehokkaaseen hintaan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein onnistumisen mittari ja olemme ylpeitä siitä, että asiakastyytyväisyytemme on yli 99%. Lisäksi yli 98% asiakkaistamme suosittelee meitä myös muille.

Haluatko luotettavan ja toimivan it-ympäristön?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.