IT-projektipalvelu

Huolellinen suunnittelu, osaava johtaminen ja ammattitaitoinen toteuttaminen takaavat it-projektin onnistumisen. Meiltä saat kokonaisuuden.

Digitalisoituneessa maailmassa yritysten IT-projektien määrä on jatkuvassa kasvussa. Tutkitusti 2/3 kaikista yritysten tekemistä IT-projekteista kuitenkin epäonnistuu, johtuen joko puuttellisesta projektin johtamisesta tai suorittavan portaan teknisen osaamisen puutteesta.

Usein työtä IT-projekteissa tehdään myös oman varsinaisen työtehtävän ohella. Tällöin on mahdollista, että aikataulu ja/tai budjetti ylittyy ja sorrutaan teknisesti vääriin toteutuksiin, koska ei voida täysipainoisesti keskittyä käynnissä olevaan projektiin.

IT-projekti palveluna

Ehdottoman tärkeää onnistumiselle on, että projektiimistä löytyy monipuolista ja ajantasaista osaamista valittuihin IT-ratkaisuihin liittyen. Tarjoamme asiantuntijoidemme osaamisen yrityksesi käyttöön tilanteissa, joissa omat resurssinne eivät riitä IT-projektien toteuttamiseen tai teiltä puuttuu oikeanlaista osaamista projektin onnistumisen kannalta.

Projektin laajuuden ja kanssanne sovitun sisällön perusteella IT-projektitiimi koostuu joko osittain tai kokonaan Moment Digitalin osaajista. Olemme myös erittäin rutinoituneita monitoimittajaympäristössä muiden palveluntarjoajien kanssa.

Projekteja, joissa projektipäällikkömme ja -toteuttajamme ovat olleet asiakkaidemme tukena:

Pystymme tarvittaessa toimittamaan projektin kokonaistoteutuksena sekä projektin johtamisen että toteutuksen osalta, jolloin kannamme kokonaisvastuun IT-projektisi onnistumisesta.

IT-projektipäällikkö palveluna

Useimmiten projektit vaativat onnistuakseen projektipäällikön, joka osaa muutakin kuin laatia agendoja ja pöytäkirjoja. Moment Digitalilta saat ostopalveluna IT-projektiisi osaavan projektipäällikön, joka on yrityksesi käytössä projektin tarpeiden ja laajuuden mukaan räätälöidysti, joko täyspäiväisesti tai osa-aikaisena.

Ulkopuolinen projektipäällikkö tuo lisäresurssien ja erityisosaamisen lisäksi uutta näkemystä ICT-ympäristöönne ja varmistaa projektisi suunnitelmallisen ja onnistuneen toteutuksen.

Hyödyt yrityksellesi

Kaikki asiakasprojektimme ovat uniikkeja ja tästä johtuen myös projektityön kustannukset asiakkaalle voidaan arvioida vasta saatuamme lisätietoa toteutettavasta projektista.

Haluatko tietää miten hyötyisit parhaiten IT-asiantuntemuksestamme?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.