Huomisen palvelua

Palveluallianssi-konsepti tuo ulkoistamisen, henkilöstövuokrauksen, teknologiakumppanuuden ja konsultoinnin parhaat hyödyt ulottuvillesi.
Pidä strategisesti tärkeät asiat lähelläsi samalla, kun nautit kehittäjäkumppanin tuomasta vapaudesta ja joustosta.

Lisäksi nukut yösi rauhassa, kun annat jatkuvuuspalvelumme turvata liiketoimintasi nopean palautumisen häiriötilanteessa.

Asiakas-
palvelu-
allianssi

Huomisen asiakaspalvelu on yhteinen! Moment Digital haluaa auttaa asiakaspalveluorganisaatioita ulkoistetun palvelutuotannon lisäksi asiakaspalveluprosessien, -osaamisen ja -teknologian kehittämisessä aina lattiatason johtamiseen, valmentamiseen sekä työvuorosuunnitteluun ja ennustamiseen. Allianssimalli valitaan yrityksen tarpeiden mukaan ja usein räätälöidysti.

Lue lisää

Service
Desk

Suomen käyttäjäläheisintä Service Desk -palvelua, kaikissa kanavissa. Nostimme loppukäyttäjän parhaan mahdollisen palvelukokemuksen tuottamisen sekä laadun ja ratkaisukyvyn varmistamisen koko IT-tukemme tekemisen keskiöön. Lupaamme ratkaisukykyisyyden rinnalla myös joustoa ja skaalautumista. Ihmisläheistä Service Deskiä Suomessa, suomeksi ja 24/7.

Lue lisää

Jatkuvuus-
palvelut

Yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuteen kohdistuu jatkuvasti uhkia. Katkoksista ja datahävikistä aiheutuu merkittävää vahinkoa. Jatkuvuuspalvelumme varmistavat IT-järjestelmien tai jopa koko IT-ympäristön palautumisen katastrofitilanteessa. Turvaamme liiketoiminnan kannalta tärkeän datan, käytettävyyden ja säilyvyyden häiriötilanteessa, ISO 27001 -standardin mukaisesti.

Lue lisää

Palvelua kehitetään yhteistyössä

Asiakaspalvelua kehitetään yhteistyössä, jotta loppuasiakkalle palvelun käyttö on mahdollisimman sujuvaa. ”Moment Digitalin toiminnassa on ollut hyvää nimenomaan se, että se on kehityshakuista ja aktiivista meidän suuntaamme.”

Kimmo Rintala, CMO, Asiakkuusjohtaja, Asuntosäätiö

Asiakkaitamme

30 vuoden osaaminen asiakaspalvelun ja IT:n ratkaisujen toimivuuden turvaamisessa.

Mitä asiakaspalvelu tuo mukanaan tulevaisuudessa?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.