Verkkotunnukset

Tunnistettava verkkotunnus eli domain on kaiken verkkonäkyvyyden perusta.

Verkkosivut, sähköposti ja verkkokauppa vaativat toimiakseen verkkotunnuksen. Rekisteröi nyt verkkotunnuksesi ja anna meidän huolehtia sen ylläpidosta.

Verkkotunnus on osoitteesi internetissä

Verkkotunnus, eli domain, on ehdoton perusta yrityksesi digitaaliselle näkyvyydelle. Oma domain antaa ammattimaisen kuvan yrityksesi toiminnasta mahdollistamalla oman kotisivun (www.yritys.fi) sekä oman sähköpostin (nimi@yritys.fi) käytön.

Olemme Viestintäviraston virallinen verkkotunnusvälittäjä ja ylläpidossamme on useita tuhansia verkkotunnuksia. Voit siis olla varma, että meillä verkkotunnuksesi ylläpito on ammattitaitoisissa käsissä.

Tietoja .fi-verkkotunnuksesta löydät Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin sivulta.

Rekisteröi verkkotunnus

Tarjoamme yli 50 eri verkkotunnuspäätettä, joista yleisimpiä ovat .fi, .com, .net, .org, .info ja .eu. Jos haluamasi verkkotunnus puuttuu listaltamme, niin selvitämme mielellämme kyseisen verkkotunnuspäätteen saatavuuden sinulle.

Domainin ostaminen Moment Digitalin kautta on helppoa ja turvallista. Valitse mieleisesi vapaana oleva verkkotunnus, me hoidamme loput.

Tarkista domain-haulla onko haluamasi verkkotunnus vapaana

Hinta
Verkkotunnuspalvelun hinta on alkaen 20€/vuosi +alv. Hinta riippuu valitusta verkkotunnuspäätteestä ja rekisteröintikauden pituudesta.

Rekisteröintiaika
Verkkotunnus rekisteröidään tyypillisesti vuodeksi kerrallaan, mutta rekisteröinnin voi tehdä myös useammaksi vuodeksi. Mikäli rekisteröinnini haluaa uusia, tulee rekisteröintiä jatkaa ennen voimassa olevan kauden loppua, ellei halua luopua verkkotunnuksesta.

Siirrä verkkotunnus ylläpitoomme

Meille voit siirtää myös jo olemassa olevan verkkotunnuksen. Siirtoa varten tarvitset välittäjän vaihtoavaimen, jonka saat nykyiseltä verkkotunnuksesi ylläpitäjältä. Verkkotunnuksen siirto ylläpitoomme on ilmaista.

Joillain verkkotunnuksilla siirtoon liittyy pakollinen rekisteröintikauden jatkaminen vuodella eteenpäin. Näissä tapauksissa veloitamme normaalin verkkotunnuspalvelun vuosimaksun siirron yhteydessä.

Nimipalvelut

Verkkotunnuksen toiminta perustuu nimipalvelujärjestelmään (DNS), joka määrittää missä kotisivusi ja sähköpostipalvelusi sijaitsevat. Meillä Moment Digitalilla on vikasietoiset ja hajautetut nimipalvelimet, jotka takaavat verkkotunnuksesi toiminnan 24/7 myös vikatilanteissa. Nimipalvelut sisältyvät verkkotunnuspalveluun.

Tarvitsetko sittenkin webhotellin?

Mikäli olet perustamassa kotisivuja, saatat tarvita myös kotisivutilaa sekä sähköpostipalvelut. Webhotellipalvelu on pakettiratkaisu, johon sisältyy verkkotunnuksen lisäksi myös kaikki verkkosivuston ylläpitoon tarvittava. Tutustu webhotellipalveluumme.

Onko epäselvää? Kysy lisää verkkotunnuksista, autamme mielellämme!

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.