SSL-sertifikaatti

Kun salaus on kunnossa osoitat asettavasi asiakkaasi turvallisuuden etusijalle.

Voit menettää jopa puolet asiakkaistasi, jos verkkosivuillasi ei ole SSL-salaus kunnossa. SSL-sertifikaatin avulla varmistat, että kävijät voivat luottaa sivustoosi ja sivustollasi annetut henkilötiedot ovat varmasti turvassa.

Miksi tarvitsen sivustolleni SSL-sertifikaatin?

Ilmainen vai maksullinen sertifikaatti?

Ilmainen SSL-sertifikaatti perusmuotoisille verkkosivustoille

Ilmainen SSL-sertifikaatti sopii perusmuotoisille verkkosivustoille, jotka esimerkiksi toimivat yrityksesi infosivuna, josta asiakas löytää yhteystietosi.

Kaikkiin Moment Digitalilta ostettuihin webhotelleihin sisältyy maksuton Let’s Encrypt SSL-sertifikaatti. Mikäli et itse osaa ottaa sertifikaattia käyttöön, asiantuntijamme voi asentaa sertifikaatin sivustollenne toimenpidemaksulla.

Maksullinen SSL-sertifikaatti vilkkaasti liikennöidyille sivustoille ja verkkokaupoilla

Mikäli verkkosivustosi on suuremmassa roolissa liiketoimintasi edistämisessä (esimerkiksi vilkkaasti liikennöity tai verkkokauppa) tai siellä liikkuu käyttäjätunnuksia, salasanoja ja luottokorttien numeroita, kannattaa aina valita maksullinen ja tunnettu SSL-varmenne.

Kuinka saan sertifikaatin sivutolleni?

Tilaa maksullinen SSL-sertifikaatti meiltä asennuksella tai ilman. Maksulliset sertifikaatit ovat Comodon SSL-sertifikaatteja. Comodo on yksi maailman luotettavimmasta ja laadukkaimmista sertifikaattitoimittajista. 

Autamme sinua sopivan sertifikaatin valinnassa

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.