Genesys Cloud

Genesys Cloud on digitaalisten kohtaamisten hallintaympäristö ja maailmanlaajuinen edelläkävijä.

Genesys Cloud on pilvipalvelupaketti yritystason viestintään, yhteistyöhön ja yhteyskeskuksen hallintaan. Amazon Web Services (AWS): n päälle rakennettu Genesys Cloud käyttää hajautettua pilviympäristöä, joka tarjoaa turvallisen pääsyn organisaatioille ympäri maailmaa marginaalisella IT-jalanjäljellä.

Rajaton skaalautuvuus

Genesys tarjoaa alan johtavan luotettavuuden ja rajoittamattoman skaalautuvuuden yhdistää asiakkaat ja työntekijät uusilla, tehokkaammilla tavoilla. Kaikki Genesys Cloud -palvelut voivat korvata useita olemassa olevia IT-järjestelmiä ja sovelluksia (PBX: t, ACD: t, IVR: t ja muut), mutta ne voivat toimia myös niiden rinnalla. Genesys Cloudin ainutlaatuinen pilvipalveluarkkitehtuuri on erilainen kuin mikään muu markkinoilla oleva tuote, ja se tarjoaa etsimäsi luotettavuuden, skaalautuvuuden ja jatkuvasti kehittyvän ominaisuusjoukon.

Kun kertynyt data yhdistetään Tablaeu-analysointityökaluun, saadaan visuaalista ja helposti tulkittavia raportteja.

Helppokäyttöinen kontaktienhallintajärjestelmä

Genesyksen suurin valtti sen helppokäyttöisyyden ja asiakasneuvojalähtöisyyden lisäksi on sen laaja integroitavuus ja valmiiden jopa itsepalveluna tehtävien integraatioiden määrä. Genesyksen filosofiana ei ole olla ”mustasukkainen” ulkopuolisille kehittäjille, joka mahdollista joustavat integraatiot Genesykseen.

Otimme järjestelmän käyttöön omassa toiminnassamme 2020. Päätökseen vaikuttivat seuraavat asiat:

Perinteisten kanavien (puhelin, sähköposti ja sms) hallinnan lisäksi Genesys Cloud mahdollistaa useiden eri sosiaalisen median kanavien liittämisen sekä toimii alustana ja liityntäpisteenä niin verkkosivujen kuin eri ohjelmien välisten integraatioiden välillä.

Tutustu Genesys Cloudiin tästä >>

Mitä on digitaalinen asiakaspalvelu ja miten sitä tuotetaan?

Haluatko kuulla lisää Genesys Cloudista? Ota yhteyttä!

Pasi Toivokoski

Puh. 040 649 2935
pasi.toivokoski@momentdigital.fi

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.