Hosting-ratkaisut jälleenmyyjille

Hosting on helppo tapa lisätä asiakasprojektien arvoa ja asiakastyytyväisyyttä.

Panostamme merkittävästi jälleenmyyntitoimintaamme visionamme olla Suomen paras kumppani jokaiselle kotisivuja suunnittelevalle yritykselle (joka ei vielä itse tuota hostingpalveluita asiakkailleen).

Tarjoamme jälleenmyyjillemme helpon tavan lisätä asiakasprojektien arvoa ja annamme heille mahdollisuuden itse toimia kokonaisvaltaisena hosting-palveluntarjoajana asiakasprojekteissaan.

Myös jälleenmyyjiemme loppuasiakkaiden asiakastyytyväisyys paranee, kun heidän ei tarvitse itse etsiä kotisivuprojektiin hosting-palvelua sekavasta palveluntarjoajaviidakosta – ajatuksena onkin muuttaa jokainen jälleenmyyjämme ”yhden pysähdyksen” -asiantuntijayritykseksi kotisivu-, domain- ja sähköpostiasioihin liittyen.

Jälleenmyyjillä oma palvelinratkaisu

Olemme räätälöineet jälleenmyyjillemme palvelun, jonka avulla he saavat mahdollisuuden myydä korkeatasoisia, Moment Digitalin konesaleista tuotettuja hosting-ratkaisuja selkeän ja joustavan käyttöliittymän kautta.

Me huolehdimme palvelinympäristön ylläpidosta, palveluiden kehittämisestä, varmuuskopioinnista (fyysisesti toiseen konesaliin), korkeasta tietoturvasta ja myös teknisestä asiakaspalvelusta jälleenmyyjälle.

Jälleenmyyjäverkostostamme löytyy yrityksiä sivutöinä kotisivuja suunnittelevista aina Suomen suurimpiin mainos-, media- ja digitoimistoihin asti. Kaiken kaikkiaan meidät on kumppanikseen valinnut jo liki 100 erikokoista yritystä ja loppuasiakkaiden määrä lasketaan tuhansissa.

Palvelun avulla jälleenmyyjämme voi tarjota loppuasiakkailleen itse luomiaan, räätälöimiään ja hallinnoimiaan webhotelleja käyttäen WHM-hallintapaneelia. Valitun palvelupaketin levytilakapasiteetin voi jakaa halutulla tavalla asiakkaiden kesken.

W10

W30

W70

Loppuasiakas saa kaikki tekniset ominaisuudet käyttöönsä

Jälleenmyyjämme voi jakaa asiakkaidensa webhotelleihin valitun palvelupaketin kapasiteetin puitteissa kaikki ne tekniset ominaisuudet, joita Moment Digital tarjoaa yksittäisiin webhotellipalveluihin.

Valittua palvelupakettia voi skaalata tarpeen mukaan aina, se kasvaakin jälleenmyyjämme oman kasvun mukana joustavasti. Mikäli tarvitset valmispaketteja suuremman määrän webhotelleja, niin ota yhteyttä myyntiin niin räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti!

Verkkotunnukset jälleenmyyjä voi hankkia suoraan kauttamme, sillä toimimme valtuutettuna verkkotunnusvälittäjänä.

Jälleenmyyjämme on mahdollista vaihtaa oma logonsa loppuasiakkaille näkymään hallintapaneeliin, jolloin loppukäyttäjä näkee jälleenmyyjämme hosting-palvelun tarjoajana.

Jälleenmyyjämme voi oman hallintapaneelinsa avulla mm:

Loppuasiakas voi oman cPanel-hallintansa avulla:

Haluatko hosting-ratkaisujemme jälleenmyyjäksi?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.