F-Secure tietoturvaratkaisut

Parhaan kotimaisen tuottajan tietoturvaratkaisut ja meidän ammattitaitomme on lyömätön yhdistelmä.

Moment Digital on kotimaisen, useaan kertaan maailman parhaaksi tietoturvan tarjoajaksi valitun F-Securen kumppani.

F-securen tuotteet yhdistettynä asiantuntemukseemme tietoturva-asioissa takaavat parhaan mahdollisen suojauksen kaikille asiakkaidemme laitteille.

Tehosta tietoturvaa

Uhkakuvat ovat muuttuneet viiden viime vuoden aikana sellaisiksi, että normaalit tietokoneiden turvatoimet eivät enää riitä. Perinteinen anti-virus ei vain yksinkertaisesti anna enää tarpeeksi suojaa työasemille.

Nykyaikaisten tietoturvatarpeiden täyttäminen edellyttää todistetusti toimivaa suojausta, joka hyödyntää reaaliaikaista uhkatietojen keräystä sekä uraauurtavia tekniikoita, kuten heuristiikka-analyysia ja korjauspäivitysten hallintaa.

Tietoturvaa työasemille

F-Secure PSB työasemille (Protection Service for Business) sisältää kaiken mitä yritys tarvitsee: tehokkaan ja kattavan päätelaitteiden tietoturvan yhdessä paketissa.

Pakettiin kuuluu korjauspäivitysten hallinta, huippuluokan suojaustekniikat (tietoturvapilven reaaliaikaiset uhkatiedot) ja se on suunniteltu siten, ettei työaseman resurssit kuormitu.

F-Secure PSB on siis erityisesti yrityksille suunniteltu ratkaisu, joka varmistaa, että työntekijät voivat keskittyä työhönsä turvallisesti ja tehokkaasti, tarjoten samalla parhaan mahdollisen tietoturvan sekä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmien työasemille.

Tietoturvaa mobiililaitteille

Mobiililaitteet ovat yhtä aikaa korvaamattomia ja haavoittuvaisia. Ne ovat täynnä arkaluonteisia yritystietoja, joten suojaamattomat laitteet voivat muodostaa vakavan uhkan yritykselle.

F-Secure PSB mobiililaitteille -ratkaisun avulla yritys voi suojata ja hallita kaikkia iOS- ja Android-mobiliililaitteita käyttämällä mobiililaitteiden hallintaa ja VPN:ää – rajoittamatta työntekijöiden toimintaa.

Mobiilisovellus tukee alan standardeja ja kolmanne osapuolen MDM-ratkaisuja, kuten AirWatch, MobileIron, Intune ja MaaS360.

Huippuluokan suojaus haittaohjelmia vastaan

Yrityksen koko liiketoiminta voi lamaantua haittaohjelmien vuoksi, kun liiketoiminnan kannalta kriittisiä tietoja menetetään. Esimerkiksi tilaus- tai asiakastietojen tuhoutuminen, katoaminen tai korruptoituminen voi seisauttaa liiketoiminnan kokonaan. Nykypäivänä yleistyneet kiristysohjelmat saattavat estää työntekijöitä käyttämästä laitteitaan ollenkaan, ennekuin ne on asianmukaisesti puhdistettu.

Helppo käyttöönotto ja ylläpito

F-Secure PSB on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää, eikä se vaadi asiakkaalta erityistä IT-osaamista. Tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset ovat täysin automatisoituja ja Moment Digital huolehtii asiakkaan puolesta kaikista tietokanta-, tuote- ja kolmansien osapuolien ohjelmistopäivityksistä. Näin asiakkaamme voi keskittää resurssinsa tuottavaan työhön ja oman ydinliiketoimintansa hoitamiseen.

Haluatko että mietimme yhdessä mitkä tietoturvaratkaisut ovat yrityksellesi parhaita?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.