Microsoft 365 -ratkaisut

Microsoft 365 helpottaa yrityksesi toimintaa. Henkilöstönne saa helposti ja tietoturvallisesti kaiken, mikä auttaa heitä työskentelemään sujuvasti missä ja milloin vain, laitteesta riippumatta.

Tehokkaampaa työskentelyä Office 365:n avulla

Office 365 -palvelupaketti sisältää tutut Microsoftin toimisto-ohjelmistot, kuten Wordin, Excelin, PowerPointin ja Outlookin lisäksi paljon muuta. Office 365 -palvelussa sinulla on käytettävissä aina uusimmat versiot Microsoft Office -ohjelmistoista haluamallasi laskutuskaudella esimerkiksi kuukausi- tai vuosimaksullisella käyttöoikeudella.

Office 365 -ohjelmistot toimivat verkossa ja työpöytäsovelluksina tietokoneeltasi, eli pystyt työskentelemään laitteestasi ja sijainnistasi riippumatta.

Office 365 skaalautuu tarpeesi mukaan

Office 365 -palvelupaketeista löytyy sopiva ratkaisu kaikille. Palvelupaketit skaalautuvat yrityksesi tarpeiden mukaan, lisenssien määrää voidaan muuttaa työntekijämäärän muuttuessa. Äläkä huoli, me kyllä autamme valitsemaan juuri yrityksellesi sopivimmat palvelupaketit!

Vaivaton käyttöönotto ja käyttötuki

Asiantuntijamme varmistavat, että saat käyttövalmiin ratkaisun ja etätukemme auttaa kaikissa ongelmatilanteissa niin puhelimessa, chatissa kuin sähköpostitsekin.

Asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Mietityttääkö Teams, Planner, Booking tai PowerApps? Tarjoamme M365 -ratkaisuihin koulutus-, asiantuntija ja konsultointipalvelut ja olemme tukenanne aina suunnittelutyöstä uusien ominaisuuksien käyttöönottoon ja kouluttamiseen asti.

Office 365 -palvelupaketit

Office 365 -palvelut sisältävät erilaisia paketteja ja lisenssejä, joista autamme mielellämme valitsemaan yrityksesi toimintaan ja käyttötarkoituksiin sopivimman vaihtoehdon.

1. Microsoft 365 Business Basic

Office-sovellusten verkkoversiot sekä sähköposti ja videoneuvottelutoiminnot:

2. Microsoft 365 Business Premium

Kaikki Business Basic paketin toiminnot sekä täysi PC:lle ja Macille asennettava Office-ohjelmistopaketti:

Edellä mainitut Office 365 -palvelupaketit sisältävät mm.:

Kaikki Office 365 -tuotteet meiltä

Meiltä saat myös kaikki muut Microsoft Office 365 -tuotteet esimerkiksi Office 365 Enterprise E1, E3 ja E5. Kysy lisää Microsoft Office 365 -tuotteista, meillä palvelu on meillä verissä!

Nopea käyttöönotto
Käsittelemme tilauksesi muutaman arkipäivän kuluessa sen vastaanotosta. Saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksesta ja ohjeet käyttöönotosta.

Office 365 -tuki suomeksi
Meiltä saat aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua suomeksi. Ongelmatilanteet ratkaistaan ripeästi yhden yhteydenottokanavan kautta.

Microsoft 365 -asiantuntija

Hannu Rajala

ICT-palveluasiantuntija

020 743 5185

Kerromme mielellämme lisää Office 365 -palvelun hyödyistä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.