Mobiililaitteet

Mobiililaitteiden elinkaaripalvelussa vastaamme yrityksesi puhelinten ja tablettien hankinnoista, käyttöönotosta, keskitetystä ylläpidosta ja korkeasta tietoturvasta kätevästi kuukausimaksulla.

Moment Digitalin mobiililaitteiden elinkaaripalvelu helpottaa työnteon sujuvuutta markkinoiden parhailla mobiililaitteilla sekä osaavalla ja henkilökohtaisella palvelulla.

Parhaat laitteet ja sovellukset yrityksellesi

Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi sopivimmat laitteet ja sovellukset. Innostuneet ja osaavat asiantuntijamme varmistavat käyttövalmiin ratkaisun toimittamisen suoraan toimistoonne.

Etätukemme auttaa kaikissa ongelmatilanteissa monikanavaisesti (puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki). Laitteen rikkoutuessa toimitamme pikatoimituksena uuden laitteen tilalle. Keskistetyn ylläpitopalvelun avulla autamme sinua ottamaan mobiililaitteista kaiken hyödyn irti.

Mitä mobiililaitteiden elinkaaripalvelu pitää sisällään?

Palvelun merkittävimmät hyödyt

1. Elinkaaripalvelu auttaa asiakasta keskittymään ydintoimintaan

Laiteongelmien selvittely ja korjaus kuluttaa tyypillisesti sekä työntekijän että IT-tukihenkilön aikaa ja hermoja. Mobiililaitteiden elinkaaripalvelun hankinnan ja tukitoimintojen keskittämisen myötä asiakkaan työaikaa vapautuu oman ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Mikäli elinkaaripalvelua hyödyntävän asiakkaamme laite menee epäkuntoon, toimitamme tilalle viipymättä täysin samanlaisen, samoilla sovelluksilla ja tiedoilla varustetun laitteen.

2. Kaiken keskiössä tuottavuuden kasvattaminen

Älypuhelinten ja tablettien käyttöotto työpaikoilla vähentää kustannuksia ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta.

Toimivien mobiililaitteiden käytön myötä yhteydenpito ja asioiden hoito nopeutuu, jolloin parempi tavoitettavuus lisää tuottavuutta.

3. Riskit hallittavissa

Perinteisesti yrityksiä on pääosin huolettanut hukatut, hajonneet ja varastetut mobiililaitteet. Muuttuvassa maailmassa suurimmat huolenaiheet kuitenkin liittyvät tietoturvaan, kun työntekijöille otetaan käyttöön yrityksen verkkoon kytkettäviä uusia mobiililaitteita.

Riskeiksi koetaan etenkin tietovuodot, luvaton pääsy yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeisiin tietoihin, haittaohjelmien tunkeutuminen yrityksen verkkoon sekä mobiililaitteiden virusten määrän kasvu.

Nykypäivän tietoturvavaatimuksiin eivät enää riitäkään perinteiset salasanat, sovellusten estot tai tiedon poistamisen menetelmät.

Mobiililaitteiden elinkaaripalvelulla autamme asiakastamme keskittymään siihen, missä tietoa luetaan, missä sitä säilytetään ja minne sitä siirretään ja integroimme mobiililaitteet olemassa oleviin tietoturva-, salaus- ja autentikointikäytäntöihin.

4. Nopeasti tukea ongelmatilanteissa

Kokeneena palveluntarjoajana pystymme huolehtimaan mobiililaitteistasi ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Keskitetyn hallinnoinnin avulla asiakkaidemme mobiililaitteiden päivitykset ja tietoturva on aina ajan tasalla. Osaava tukihenkilöstömme huolehtii, että asiakkaamme saa jatkuvasti kaiken hyödyn irti mobiileista työvälineistään.

Miksi valita meidät?

Muista toimijoista meidät erottaa osaava, nopea ja henkilökohtainen palvelu. Ongelmatilanteet saat ratkaistua ripeästi yhden numeron tai yhteydenottokanavan kautta. Asiakastyytyväisyytemme on lähes 100% ja 98% asiakkaistamme suosittelee meitä myös muille.

Kerromme mielellämme lisää mobiililaitteiden elinkaaripalveluista

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.