Elinkaaripalvelut

Paranna tuottavuutta, hallitse riskit ja keskity omaan ydinliiketoimintaan. Meiltä saatte elinkaaripalvelut avamet käteen ja autamme ongelmatilanteissa jopa 24/7.

Elinkaaripalvelut avaimet käteen -palveluna

Elinkaaripalvelu on vaivaton tapa hankkia yrityksen tarvitsemat IT-laitteet. Myös kustannusten arvioiminen on yksinkertaista. Elinkaaripalvelun ansiosta sinulla ei tarvitse olla IT-osaamista – Elinkaaripalvelu sisältää kaiken kilpailutuksesta asennukseen ja vanhojen laitteiden kierrättämiseen.

Elinkaaripalvelu voi sisältää esim. yhden tai useamman seuraavista:

Moment Digitalin elinkaaripalvelu helpottaa työnteon sujuvuutta markkinoiden parhailla työvälineillä sekä osaavalla ja henkilökohtaisella palvelulla.

Autamme sinua valitsemaan yrityksellesi sopivimmat laitteet ja sovellukset. Innostuneet ja osaavat asiantuntijamme varmistavat käyttövalmiin ratkaisun toimittamisen suoraan toimistoonne.

Etätukemme auttaa kaikissa ongelmatilanteissa monikanavaisesti (puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki). Laitteen rikkoutuessa toimitamme pikatoimituksena uuden laitteen rikkoutuneen tilalle.

Elinkaaripalvelun merkittävimmät hyödyt

1. Keskity ydintoimintaan

Laiteongelmien selvittely ja korjaus kuluttaa tyypillisesti sekä työntekijän että IT-tukihenkilön aikaa ja hermoja. Työvälineiden elinkaaripalvelun hankinnan ja tukitoimintojen keskittämisen myötä asiakkaan työaikaa vapautuu oman ydinliiketoiminnan hoitamiseen.

Mikäli elinkaaripalvelua hyödyntävän asiakkaamme laite menee epäkuntoon, toimitamme tilalle viipymättä täysin samanlaisen, samoilla sovelluksilla ja tiedoilla varustetun laitteen.

2. Kasvata tuottavuutta

Laadukkaiden työasemalaitteiden, älypuhelinten ja tablettien käyttöotto työpaikoilla vähentää kustannuksia ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta.

Toimivien laitteiden käytön myötä yhteydenpito ja asioiden hoito nopeutuu, jolloin parempi tavoitettavuus lisää tuottavuutta.

3. Hallitse riskit

Perinteisesti yrityksiä on huolettanut hukatut, hajonneet ja varastetut työasemat ja mobiililaitteet. Muuttuvassa maailmassa suurimmat huolenaiheet kuitenkin liittyvät tietoturvaan, kun työntekijöille otetaan käyttöön yrityksen verkkoon kytkettäviä uusia laitteita.

Riskeiksi koetaan etenkin tietovuodot, luvaton pääsy yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeisiin tietoihin, haittaohjelmien tunkeutuminen yrityksen verkkoon sekä etenkin mobiililaitteiden virusten määrän kasvu.

Tietoturvavaatimuksiin eivät enää riitä perinteiset salasanat, sovellusten estot tai tiedon poistamisen menetelmät.

Elinkaaripalvelu auttaa keskittymään siihen, missä tietoa luetaan, missä sitä säilytetään ja minne sitä siirretään ja integroimme laitteet olemassa oleviin tietoturva-, salaus- ja autentikointikäytäntöihin.

4. Nopea tuki ongelmatilanteissa

Kokeneena palveluntarjoajana pystymme huolehtimaan työvälineistänne ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

Keskitetyn hallinnoinnin avulla asiakkaidemme laitteiden päivitykset ja tietoturva on aina ajan tasalla. Osaava tukihenkilöstömme huolehtii, että asiakkaamme saa jatkuvasti kaiken hyödyn irti työvälineistään.

Haluatko, että hoidamme yrityksesi IT-laitteiden hankinnan ja kierrättämisen?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.