Ajanvarauspalvelu

Ruuhkaa ajanvarauksessa? Niin ei kuuluisi olla. Kun asiakas ottaa yhteyttä yritykseen varatakseen ajan, kontaktiin vastaaminen on minimivaatimus.

Ajanvarauspalvelu jopa 24/7

Pelkkä asiakkaan kontaktiin vastaaminen ei riitä, myös asiakaskokemuksen on oltava positiivinen. Tämä onnistuu, kun palvelu on nopeaa ja asiakasta kuullaan ja ymmärretään. Silti asia tulee käsitellä napakasti, turhia jaarittelematta.

Miltä kuulostaa esimerkiksi se, että potilas saisi varattua ajan yöllä ja kohtaisi silloinkin aidon ihmisen? Tämä on mahdollista. Palveluaikamme on 24/7/365.

Ajanvaraus monikanavaisesti

Teetkö sinä valinnan asiakkaan puolesta vai saako hän itse valita miten ajan varaa? Ehkä puhelinsoittoa kätevämpi tapa on joskus käyttää verkkosivuilla olevaa chat-palvelua? Lähetetäänkö asiakkaalle varauksesta tekstiviesti- ja sähköpostivahvistus? Kyllä, jos näin sovitaan! Myös takaisinsoittopalvelu on saatavissa.

Ajanvarauspalvelu monikielisesti

Ajanvarauspalvelu on saatavissa suomen lisäksi:

Kaikista kielistä löytyy natiiviosaajat.

Ulkoistettu ajanvarauspalvelu?

Koko ajanvaraus voidaan siirtää Moment Digitalin tehtäväksi asiakkaan kanssa yhteistyössä suunnittelemalla, ohjeistukset tekemällä ja henkilökuntaa kouluttamalla. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on teille tärkeä. Siksi puhumme mieluummin yhteistyöstä ja kumppanuudesta kuin palvelun ulkoistamisesta. Tuloksellisia kohtaamisia kehitetään seurantapalavereissa.

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Digitalista kattavat kokonaisratkaisut nykyiseen asiakaspalvelutarpeeseenne? Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa.  Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. Kaikki palvelumme ovat saatavissa 24/7.

Haluatko tietää lisää ajanvaraus­ratkaisustamme?

Pasi Toivokoski

050 531 8008
pasi.toivokoski@momentdigital.fi

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.