Blogi - 28.10.2021

Moment Digitalin uusi palvelutuotannon johtaja Markus Tuomi

Markus Tuomi on aloittanut Moment Digitalin palvelutuotannon johtajana alkaen 1.10.2021.

Markus otti nimityksen myötä yhtiön n. 200 henkeä työllistävän palvelutuotanto-organisaation vastuulleen. Markus raportoi Moment Digital Oy:n toimitusjohtajalle ja on yhtiön johtoryhmän jäsen.

Kauppiastaustainen palvelualan ammattilainen

Markus Tuomella on pitkä työhistoria kauppiaana Pirkanmaalla. Muutettuaan Fuengirolaan v. 2016 Tuomi toimi hetken ostamassaan kirjakaupassa toimitusjohtajana, jonka jälkeen siirtyi Staffpointille ensin tiiminvetäjäksi ja sitten palvelukeskuspäälliköksi, jossa Markus vastasi konsernin kaikesta sisäisestä liiketoiminnasta sekä ulkoistuksista.  

Tavoitteena sujuva arki

Tuomen tehtävänä on varmistaa, että palvelutuotannon eri osa-alueilla on käytettävissään tarvittava tieto ja osaaminen, jotta asiakkaille voidaan nyt ja jatkossa tarjota huomisen palveluita. Tässä palvelupäälliköt ja resurssisuunnittelu ovat avainrooleissa tukemassa tiimejä. Oli kyseessä sitten asiakaspalveluallianssi tai Service Desk -asiakas, tehtävämme on varmistaa paras mahdollinen asiakaskokemus loppukäyttäjälle.

Moment Digitalin strategiaa on helppo lähteä toteuttamaan, koska ajattelen asioista itsekin samalla tavalla, joten se tulee luonnostaan.

Markus Tuomi, palvelutuotannon johtaja, Moment Digital

Moment Digitalin toimitusjohtaja Julius Lindholm, miksi valinta osui juuri Markukseen?

Markuksessa meidät vakuutti erinomaisen toimialaosaamisen lisäksi yrittäjämäinen ja suoraviivainen asenne, joka on omiaan yli kahdensadan työntekijän palvelukeskuksen hektisen arjen johtamisessa.

Julius Lindholm, CEO, Moment Digital Oy

Lisätietoja

Markus Tuomi

Palvelutuotannon johtaja

+34 680 932 489

Jaa:

Lue myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.