Blogi - 23.7.2020

Moment Digitalin uusi operatiivinen johtaja Petri Tervevuori

Moment Digitalin operatiivinen johtaja on valittu; olemme nimittäneet usean erinomaisen hakijan joukosta Petri Tervevuoren yhtiön uudeksi operatiiviseksi johtajaksi. Tervevuori aloittaa tehtävässään 10.8. 

Petri ottaa nimityksen myötä yhtiön n. 200 henkeä työllistävän palvelutuotanto-organisaation vastuulleen. Petri raportoi Moment Digital Oy:n toimitusjohtajalle ja on yhtiön johtoryhmän jäsen.

Kokenut asiakaspalvelujohtaja

Petri on vuosina 2001-2018 toiminut monipuolisissa esimies- ja johtotehtävissä Fonecta Oy:lla. Vuodesta 2013 alkaen Petri vastasi johtoryhmässä yhtiön koko asiakaspalveluorganisaatiosta, joka työllisti enimmillään yli 400 työntekijää.

Fonecta-pestin jälkeen Petri on toiminut myös Cabonline Finland Oy:n kaupallisen johtajan tehtävässä, jossa vastasi yhtiön contact centeristä, B2B-myynnistä ja markkinoinnista.

Humaani tuloksentekijä

Hyvä asiakaskokemus en synny sattumalta, siihen vaaditaan konkreettisia tekoja ja toiminnan jatkuvaa kehittämistä.

Erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja contact center -toiminnan monipuolinen kehittäminen yhdistyvät Moment Digitalissa mielestäni poikkeuksellisen hyvin. On hienoa päästä mukaan tällaiseen tekemisen meininkiin ja edelleen kehittämään vahvaa toimintakulttuuria.

Petri Tervevuori

Toimitusjohtaja Lindholm, miksi Moment Digitalin uudeksi operatiiviseksi johtajaksi valikoitui kaikkien loistavien hakijoiden joukosta juuri Petri?

Petrillä on vahvat näytöt bisneskriittisen, tulosta tekevän ja henkilöstömäärältään suuren asiakaspalveluorganisaation johtamisesta. Petrissä yhdistyy poikkeuksellisella tavalla vahva tuloshakuisuus humaanin henkilöstöjohtamiseen ja osaamisen kehittämiseen. On hienoa saada Petri osaksi yhtiömme muutos- ja kasvumatkaa!

Julius Lindholm, CEO, Moment Digital Oy

Jaa:

Lue myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.