Blogi - 2.12.2021

Moment Digitalin toimitusjohtajaksi nimitetty Merja Laakso

Moment Digitalin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Merja Laakso Julius Lindholmin siirtyessä uusiin tehtäviin. Laakso aloittaa työnsä toimitusjohtajana 10.1.2022.

Muutosjohtaja vankalla Contact Center -taustalla

Merja siirtyy sparraamaan Moment Digitalia kohti huomisen palveluita Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman myyntijohtajan tehtävästä. Ennen Varmaa Merja on toiminut liiketoiminnan, asiakkuuksien ja myynnin johdon tehtävissä reilun 20 vuoden ajan. Laakso on näyttänyt kyvykkyytensä johtaa ja kasvattaa asiakaskohtaamisliiketoimintaa tuloksellisesti ja kannattavasti mm. Rainmaker Groupin operatiivisen johtajan ja Manpower Groupin Business Unit Director -tehtävissä.

Tuloksiin ihmisiä tukien

Laakson tehtävänä Moment Digitalissa on auttaa organisaatiota löytämään oikeat keinot kasvattaa niin strategisten kumppaneidemme kuin näiden asiakkaiden asiakastyytyväisyyttä ja tehdä tämä tuloksellisesti niin kumppaneidemme kuin Moment Digitalin näkövinkkelistä. Jotta haastavassa tehtävässä onnistuu, on mukana oltava tiiviisti koko motivoitunut ja innostut parisataapäinen henkilöstö, joka sitoutuu joka päivä antamaan parastaan ja kehittymään entisestään yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Merja kuvailee itseään: ”Sytyttäjäksi- organisaatioiden ja asiantuntijoiden muutoksen johtajaksi, kasvun, kannattavuuden ja kehityksen tekijäksi, prosessien sujuvoittajaksi, rinnalla kulkijaksi ja suunnan näyttäjäksi.”

Kaikki eväät onnistumiseen on siis olemassa ja koko Moment Digitalin henkilöstö toivottaa Merjan tervetulleeksi taloon tekemään yhteistyössä palveluita ihmiseltä ihmiselle!

Onhan tämä huikeata päästä luotsaamaan Moment Digitalia ja kunnia olla jatkossa osa yrityksen osaavaa ja ammattitaitoista joukkoa. Odotukseni yhteiseen tekemiseemme ja tulevaisuuteemme ovat hyvin positiiviset.

Merja Laakso, toimitusjohtaja 10.1.2022 alkaen, Moment Digital

Moment Digitalin hallitusjäsen, osa-omistaja ja Moment Ventures -konsernin hallituksen puheenjohtaja Jouni Vaarala:

Merjan monipuolinen kokemus ja asiantuntemus toimialalta on tervetullut lisä Moment Digitalin ammattilaisten joukkoon. On suuri ilo saada Merja joukkoomme luotsaamaan Moment Digitalia kohti kannattavaa kasvua.

Jouni Vaarala, Chairman Of The Board, Moment Ventures

Lisätietoja

Jouni Vaarala

Chairman Of the Board

Merja Laakso

toimitusjohtaja

045 164 9510

Jaa:

Lue myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.