Uutiset - 5.11.2021

Moment Digital hakee uutta toimitusjohtajaa

Haemme uutta toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin.

Moment Digital on suomalainen, omalla alallaan vahvan jalansijan ja tunnettuuden omaava asiakaspalvelun, myynnin ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin keskittynyt yritys.

Meidän missiona on olla varmistamassa ja ratkaisemassa niitä asioita, joilla on kriittinen vaikutus asiakkaidemme tärkeiden ihmisten arkeen ja kokemukseen. Asiakaskohtaamisliiketoiminnassa tämä tarkoittaa loppuasiakkaiden palvelemista. IT-liiketoiminnassa tämä puolestaan tarkoittaa toimeksiantajien henkilöstön ja IT:n käyttäjien palvelemista.

Liiketoimintamme historia ulottuu 30 vuoden taakse ja on muovautunut matkansa aikana orgaanisen kehityksen sekä liiketoimintakauppojen siivittämänä yhdeksi alansa tunnetuimmista toimijoista.

Työllistämme tällä hetkellä noin 200 työntekijää neljällä eri paikkakunnalla Suomessa ja Espanjassa. Liikevaihto on tällä hetkellä n. 10 milj. €. Olemme osa isompaa konsernia, jonka kokonaisliikevaihto on n. 20 milj € ja se työllistää n. 300 henkeä.

Toimeksiantajamme edustavat laajasti eri toimialoja. Referenssiasiakkaita ovat mm. Asuntosäätiö, AIG, Finlayson, Fujitsu, Veho ja Basware.

Palvelemme toimeksiantajamme asiakkaita 24h vuoden jokaisena päivänä. Jokaiselle työntekijälle annetaan mahdollisuus valita itselleen soveltuvin tapa tehdä töitä, etänä, paikan päällä tai hybridisti.

Kuvaus

Toimitusjohtajana sinulla tulee olemaan kokonaisvaltainen vastuu liiketoiminnastamme.

Huolehdit strategisista toimeksiantosuhteista ja kumppanuuksista yhdessä muodostamasi johtoryhmän kanssa.

Huolehdit tiimisi asiantuntijoiden toimintaedellytyksistä ja johdat operatiivisia toimintoja tavoitteena liiketoiminnan ja markkinaosuuksien kasvattaminen sekä palvelujen tunnettuuden lisääminen uusilla toimialoilla ja sektoreilla. Budjetointi, myynnin johtaminen ja seuranta sekä liiketoiminnan kehittäminen ovat osa arkeasi.

Onnistumisen edellytykset

Onnistuaksesi tehtävässäsi sinulta edellytetään kokemusta ulkoistustoimialalta, joko toimialan yrityksestä tai toimialan yrityksen toimeksiantajana olemisesta. Sinulla on kokonaisvastuu tuottavuudesta, joten odotamme vahvaa ja monipuolista osaamista liiketoiminnan johtotehtävistä ja talousasioiden hoidosta. Olet toiminut esim. operatiivisessa johdossa tai myyntijohtajana ja omaat vahvaa kykyä asioitten ja ihmisten johtamisesta, sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet tottunut ovien avaaja ja käynnistät sujuvasti strategisia keskusteluja liiketoimintapäättäjien kanssa.

Haluat kantaa vastuuta ja hoitaa liiketoimintaa hyvinkin itsenäisesti. Pidät siitä, että saat johtaa liiketoimintaa sekä lähellä asiakasta että lähellä työntekijöitä, ilman turhaa byrokratiaa ja matalalla hierarkialla. Olet vakuuttava, johdat esimerkillä ja laitat itsesi mielelläsi likoon. Toimintatapasi on järjestelmällinen, innostava ja palveluhenkinen sekä proaktiivinen.

Sinulta oletetaan tehtävään soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta, näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta sekä toimialatuntemusta.  Olet innostava, halukas kehittymään ja kykenet motivoimaan henkilöstöä sekä luomaan ja vahvistamaan hyvää ilmapiiriä ja yrityksen arvojen mukaista organisaatiokulttuuria. Sinun toivotaan olevan tuloshakuinen ja omaavan sitä kuuluisaa yrittäjämäistä asennetta, järjestelmällistä työskentelytapaa sekä kykyä johtaa kasvua uskottavasti. Sinulta edellytetään myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ymmärrystä alaan liittyvistä teknologioista sekä henkilöstöön liittyvistä muutosjohtamisen tarpeista.

Hae viimeistään 12.11.

Lähetä hakemuksesi viimeistään pe 12.11. osoitteeseen laura.paloposki@whitehat.fi.

Laura Paloposkelta saa lisätietoja ma 8.11. ja ke 10.11. klo 8-9 ja 13-14 välillä. Puh. 050 506 1033.

Jaa:

Lue myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.