Blogi - 19.3.2021

Mika Hänninen on nimetty Senior Account Manageriksi

Kerroimme äskettäin, että Marja Kortelainen aloittaa meillä Senior Account Managerina asiakaskohtaamisliiketoiminnassa ja nyt meillä on ilo ilmoittaa seuraavasta uudesta momenttilaisesta: Mika Hänninen on nimetty Moment Digital IT-liiketoiminnan Senior Account Manageriksi.

Mikan vastuulla on kasvattaa IT-liiketoimintaa tavoitteiden mukaisesti B2B-uusasiakashankinnalla ja kaupallisella asiakkuudenhoidolla. Tämän lisäksi Mika tulee osallistumaan aktiivisesti IT-liiketoiminnan kaupalliseen kehitys- ja tuotteistustyöhön ja koko yhtiön toiminnan kehittämiseen.

Mika aloittaa Senior Account Managerin tehtävässä 29.3. ja tulee samalla osaksi Moment Digitalin kaupallista organisaatiota.

Ulkoistus- ja ratkaisumyynnin velho

Mikalla on osaamista ja näyttöä henkilöstövaltaisen palvelu- ja teknologiabisneksen kasvattamisesta ja laajoja kokonaisuuksia sisältävien ratkaisujen räätälöinnistä. Hän on tehnyt pitkän uran Xeroxin ulkoistuspalveluliiketoiminnassa ja ollut keskeisessä roolissa sen kaupallisessa menestyksessä.

Ihminen on tärkein – myös digimaailmassa

Mika kertoo, että asiakkaiden näkökulmien ymmärtäminen ja lisäarvon tuottaminen ovat avaimia onneen. Lopputuloksena voi esimerkiksi olla parempi kustannustehokkuus, ennakoitavuus, joustavuus tai nopeus.

Digimaailmassakin ihmiset ovat edelleen olemassa – tämän huomioiminen on itselleni tärkeää. Uskon, että voinkin edistää asiakkaiden, ja sitä kautta meidän, yhteistä asiaa. Odotan innolla kaikkien momenttilaisten tapaamista ja luonnollisesti myös asiakkaiden!

Mika Hänninen, Senior Account Manager 29.3.2021 lähtien

Mika kertoo vielä, että hänellä on oma ”tami-prinsiippi”, joka on armeijasta tarttunut paidan kaulukseen: ”mitä nopeammin, sitä nopeammin”. Luvassa on siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita? 😉

Laaja kosketuspinta ja näkemys alaan

Moment Digitalin kaltaisten ratkaisujen myynti edellyttää laajaa substanssiosaamista ulkoistamisesta ja henkilöstövaltaisesta toiminnasta. Toimitusjohtaja Julius Lindholm kertoo, että Senior Account Manageria valittaessa hänet vakuutti Mikan laaja kokemus ulkoistusratkaisuista ja vankka osaaminen pitkän syklin asiantuntijamyynnistä.

Mika tuo Moment Digitalille juuri oikeanlaista osaamista laajojen ulkoistusratkaisujen parista, jotka ovat strategiamme ytimessä. Mika vakuutti meidät heti persoonallaan ja asenteellaan ja tuo ison määrän uudenlaista ammattitaitoa kaupalliseen tekemiseemme.

Julius Lindholm, toimitusjohtaja, Moment Digital Oy

Lisätietoja:

Mika Hänninen

Senior Account Manager, Service Desk- ja Jatkuvuuspalvelut

040 920 7734

Jaa:

Lue myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.