Blogi - 3.3.2021

Marja Kortelainen – Moment Digitalin uusi Senior Account Manager

Moment Digital on nimennyt asiakaskohtaamisliiketoiminnan Senior Account Manageriksi Marja Kortelaisen. Marjan vastuulla on kasvattaa asiakaskohtaamisliiketoiminnan liikevaihtoa tavoitteiden mukaisesti B2B-uusasiakashankinnalla ja kaupallisella asiakkuudenhoidolla. Tämän lisäksi Marja tulee osallistumaan aktiivisesti asiakaskohtaamisliiketoiminnan kaupalliseen kehitys- ja tuotteistustyöhön ja koko yhtiön toiminnan kehittämiseen.

Marja aloittaa Senior Account Managerin tehtävässä 1.4. ja tulee samalla osaksi Moment Digitalin kaupallista organisaatiota.

Asiakaskokemuksen ammattilainen

Marja on asiakaskokemuksen pitkäaikainen ammattilainen ja häneltä löytyy kokemusta monipuolisista myynti- ja asiakkuustehtävistä asiakaspalvelu- ja asiakaskokemusalalta. Kortelainen on toiminut mm. asiakaspalvelun ulkoistusten parissa VSP:llä (Vakka-Suomen Puhelin Oy) ja sen edeltäjällä Protonella. Lisäksi työuraan mahtuu tehtäviä asiakaskokemuksen mittaus- ja johtamisratkaisuista SN4:llä ja Bisnode Finlandilla. Moment Digitalille Marja siirtyy Lindströmin aluemyyntipäällikön tehtävästä.

Laaja näkemys ja kosketuspinta alaan

Marja kertoo, että asiakaspalvelun kehittäminen on lähellä hänen sydäntään ja hän odottaakin innolla, että pääsee taas toimimaan sen parissa.

Asiakaspalvelun eri kanavat ja onnistuneen asiakaskokemuksen varmistaminen niissä ovat nousseet entistäkin tärkeämpään rooliin nyt poikkeusaikana. Moment Digitalin palvelukokonaisuus tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet monikanavaisen ja laadukkaan asiakaspalvelun toteuttamiseen.

Marja Kortelainen, Senior Account Manager 1.4.2021 lähtien

Moment Digitalin kaltaisten strategisten asiakaskohtaamisratkaisujen myynti edellyttää laajaa substanssiosaamista toimialalta. Toimitusjohtaja Julius Lindholm kertoo, että Senior Account Manageria valittaessa hänet vakuutti Marjan laaja näkemys ja kosketuspinta asiakaspalvelu- ja asiakaskokemusalalta. Marja on nähnyt alaa sekä ulkoistuskumppanin että asiakaspalvelun kehittäjäkumppanin silmin.

On harvinaista löytää samassa henkilössä sekä alan substanssiosaaminen että kaupallinen osaaminen. Marjalla onkin loistavat edellytykset olla mukana tekemässä Moment Digitalista toimialan menestystarinaa.

Julius Lindholm, toimitusjohtaja, Moment Digital Oy

Lisätietoja:

Marja Kortelainen

Senior Account Manager, Asiakaskohtaamisliiketoiminta

0400 14 13 19

Jaa:

Lue myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.