Blogi - 6.10.2021

LähiTapiola ja Moment Digital asiakaspalvelu­yhteistyöhön

LähiTapiola-ryhmän liikkumisen ja autoilun hätäpalvelukokonaisuus uudistuu:

Johtava vahinkovakuuttaja ja Elämänturvayhtiö LähiTapiola, yksityisautoilijoiden palvelu-, harrastus- ja edunvalvontajärjestö Autoliitto sekä asiakaskohtaamis- ja ICT-palveluyhtiö Moment Digital Oy ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tuottaa ja kehittää LähiTapiolan liikkumiseen ja autoilun hätäpalveluita. Osapuolet tarjoavat yhteistyössä korkeatasoisen ja modernin palvelukokonaisuuden, jonka keskiössä ovat LähiTapiolan asiakkaat ja näiden asiakastyytyväisyys.

Hyvä asiakastyytyväisyys ja -kokemus yhteinen intressi

Yhteistyössä Autoliiton palveluyhtiö AL-palvelut Oy tuottaa LähiTapiolan ja Moment Digitalin käyttöön modernin toiminnanohjausjärjestelmän, jolla liikkumisen ja autoilun hätäpalvelun prosesseja operoidaan. Moment Digital tuottaa yhteistyön kannalta keskeiset asiakaspalvelut kotimaan palvelupyyntöjen osalta ja AL-palvelut täydentää kokonaisuutta operoimalla LähiTapiolan asiakkaiden kansainväliset palvelupyynnöt.

Uusi palvelukokonaisuus otetaan käyttöön 6.10.2021 ja osapuolten tavoitteena on myös kehittää uusia helppokäyttöisiä palvelukanavia LähiTapiolan asiakkaiden käyttöön.

LähiTapiolalla on lähes 1,6 miljoonaa omistaja-asiakasta, joten hyvä asiakastyytyväisyys ja -kokemus ovat toimintamme keskiössä. Valitsimme kumppaneiksemme Autoliiton ja Moment Digitalin, koska heillä on tarjota monipuolinen ja nykyaikainen palveluratkaisu, joka on jo koeponnistettu Autoliiton omalla matkanjatkamispalvelulla.

Lauri Juurijoki, kehittämispäällikkö, LähiTapiola

Autoliiton palveluyhtiö AL-palvelut on panostanut viimevuosien aikana modernin toiminnanohjausjärjestelmän kehittämiseen ja tie- ja hinauspalveluiden operoimiseen niin koti- kuin ulkomailla. Asiakkaitamme ovat mm. autovalmistajat Euroopasta, autojen maahantuojat ja -myyjät sekä vuokraus- ja leasing -yhtiöt. LähiTapiola on meille uusi ja suuri asiakkuus, mutta luotamme siihen, että järjestelmämme skaalautuu kasvavaan palvelupyyntövolyymiin suhteellisen helposti

Pasi Nieminen, toimitusjohtaja, Autoliitto

Moment Digitalille alkava yhteistyö LähiTapiolan kanssa tukee erinomaisesti strategiaamme tuottaa erottautuvaa korkean asiakaskokemuksen asiakaspalvelua ja olemassa oleva yhteistyömme asiakaspalvelun ja kotimaan palvelupyyntöjen operoinnissa Autoliiton kanssa luo hienot edellytykset onnistua myös LähiTapiolan kanssa. LähiTapiolan myötä saimme mahdollisuuden rekrytoida ja kouluttaa uusia asiakasneuvojia nykyisten ammattilaistemme rinnalle ja kasvattaa osaamistamme matkanjatkamispalveluiden tuottamisessa.

Julius Lindholm, toimitusjohtaja, Moment Digital

Lisätietoja

Marja Kortelainen

Senior Account Manager, Asiakaskohtaamisliiketoiminta

0400 14 13 19

Jaa:

Lue myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.