Webhotelli

Täydellisen toimintavarma ja helppokäyttöinen webhotellipalvelu tekee yrityksestä näkyvän verkossa.

Webhotellipalvelumme sopii kaikenlaisille kotisivuille ja palveluille. Palvelu sisältää kaiken mitä tarvitset yrityksesi verkkonäkyvyyteen: verkkotunnuksen (esim. yritys.fi), tietokannat, SSL-sertifikaatin ja yrityksen kaikki sähköpostipalvelut ilman rajoituksia. 

Suorituskykyinen ja turvallinen kotisivutila

Ei ole yhdentekevää millaisella alustalla yrityksen kotisivut sijaitsevat. Moment Digitalin tarjoama kotisivutila on suorituskykyinen, turvallinen ja 100% suomalainen. Meillä on lisäksi 19 vuoden kokemus webhotelleista ja niiden hallinnasta. Tarjoamiemme palvelujen uptime on vuositasolla yli 99,99%, joten voit olla varma sivustosi toimintavarmuudesta suuressakin kuormituksessa.

Capnova Suomalainen webhotelli

Webhotellin ostaminen

Webhotellipalvelun ostaminen on helppoa. Valitaan vain tarvitun levytilan määrä ja verkkotunnus, johon palvelu liitetään. Maksa verkkopankissa tai luottokortilla ja palvelu on välittömästi käytössäsi.

Alkuun voit ottaa käyttöön pienemmän levytilan, myöhemmin sitä voidaan helposti kasvattaa suuremmaksi. Meille voit siirtää myös jo olemassa olevan verkkotunnuksen veloituksetta.

Webhotellin ominaisuudet

Ominaisuuksien lisäksi olemme panostaneet sivujen suorituskykyyn. Takaamme, että sivusi toimivat palvelussamme aina nopeasti.

Miksi valita Moment Digitalin webhotellipalvelu?

Löydä paras webhotelli

Webhotellia valittaessa on hyvä kiinnittää huomiota nopeuteen. Mikäli sivuston alustana on WordPress, kannattaa valita kumppani, joka tarjoaa riittävän tehon ja tuntee julkaisualustan. Webhotellimme on WordPress-yhteensopiva ja optimoitu.

Mikä webhotelli soveltuu parhaiten juuri sinun tarpeisiisi?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.