Puhelinmyynti

Puhelinmyynti on lisäresursseja sinne missä niitä kipeimmin tarvitaan.

Mihin puhelinmyynti sopii?

Puhelinmyynti on paljon muutakin kuin lehtien myyntiä puhelimitse. Sen kautta voidaan varata myös tapaamisaikoja, jotta myyjä voi keskittyä asiakkaiden kanssa kaupan tekoon eikä soittamiseen.

Moment Digitalin asiakkaissa on myös esimerkiksi rakennusfirmoja, joiden puolesta kartoitetaan talouksia, joilla on remonttitarpeita. Siten rakennusfirma saa valmiit tiedot mahdollisista asiakkaista ja ryhtyä suoraan laatimaan tarjousta. Myös tapaturmavakuutuksia tai sähkösopimuksia solmitaan puhelimessa.

Puhelinmyynti ja pienet yritykset?

Puhelinmyynti sopii erinomaisesti myös pienyrityksille, toimialasta riippumatta. Kun asiantunteva kumppani hoitaa puhelinkontaktoinnin ammattitaitoisesti, voi yritys keskittyä omaan ydinosaamiseensa, eivätkä resurssit rajoita toimintaa.

Puhelinmyynnin mitattavuus?

Puhelinmyynnin tehokkuutta mitataan samoin kuin kaikkea muutakin tuloksellista tekemistä. Järjestelmäraportin tarkkojen lukujen perusteella työtä on mahdollista kehittää jatkuvasti.

Puhelinmyynnin työntekijöiden vaihtuvuus

On totta, että puhelinmyynti ei sovi jokaiselle. Olemme onnistuneet saamaan tiimiimme todellisia telemarkkinoinnin helmiä, joista saamme olla ylpeitä. Yli 10 vuotta palveluksessa olleita on useampi kymmen. Tämä on poikkeuksellista ja kertoo sekä meistä yrityksenä että meidän tyytyväisyydestämme omiin työntekijöihimme.

Puhelinmyyntiä on saatavina seuraavissa kielissä (kaikissa natiiviosaajat):

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Digitalista kattavat kokonaisratkaisut kaikkiin nykyisiin asiakaspalvelutarpeisiinne? Palveluvalikoimastamme löytyvät: 

  1. Asiakaspalvelu
  2. Myynti
  3. IT-ratkaisut
  4. Digitaalinen työympäristö
  5. Operaattoripalvelut ja 
  6. Service Desk -palvelut

Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa. Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. 

Kaikki palvelumme on saatavissa 24/7. Tutustu Moment Digitalin palveluihin tästä »

Hyötyykö sinun yrityksesi puhelinmyynnistä?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.