Buukkaus

Buukkaus on tapaamisten sopimista asiakasta kunnioittaen ja kaikkien aikaa säästäen.

Moment Digitalin buukkarit, Moment Makerit, ovat myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaisia. Lupaamme tuloksellisia kohtaamisia ja buukkauksissa se tarkoittaa:

Buukkaukset avaimet käteen

Liputamme avoimuuden nimeen ja Moment Way tehostaa yhteistyötä. Buukkauksia ei tehdä sokkona, vaan mielestämme asiakkaankin kuuluu nähdä työn tulokset koko kampanjan ajan – eikä vasta sen päätyttyä. Lupaamme:

Buukkauksen mitattavuus?

Buukkausten tehoja mitataan luonnollisesti kuten kaikkea muutakin tuloksellista tekemistä. Järjestelmäraportista saadaan tarkat luvut, joiden perusteella tekemistä kehitetään jatkuvasti. Tapanamme on tehdä ensin testikampanja ja suosittelemme, että yrityksen edustaja on paikalla kuuntelemassa, miten ensimmäiset buukkaussoitot hoidetaan. Näin saadaan heti tehtyä korjaavat toimenpiteet ja voidaan olla varmoja, että työ tehdään juuri kuten toivotte.

Buukkaustiimin työntekijöiden vaihtuvuus

Fakta on se, että buukkaustyö ei sovi jokaiselle. Siihen vaaditaan tietynlaista ihmistyyppiä ja työ vaatii taitoa. Olemme onnistuneet saamaan tiimiimme todellisia helmiä, joista saamme olla ylpeitä. Kaikki työntekijät ovat omilla palkkalistoillamme, ts. emme käytä vuokratyövoimaa. Tämä lisää sitoutuneisuutta joka näkyy tuloksissa.

Buukkausta on saatavana seuraavilla kielillä (kaikissa natiiviosaajat):

Palvelua kaikissa kanavissa 24/7

Tiesitkö, että saat Moment Digitalista kattavat kokonaisratkaisut kaikkiin nykyisiin asiakaspalvelutarpeisiinne? Palveluvalikoimastamme löytyvät: 

  1. Asiakaspalvelu
  2. Myynti
  3. IT-ratkaisut
  4. Digitaalinen työympäristö
  5. Operaattoripalvelut ja 
  6. Service Desk -palvelut

Palvelemme niin puhelimessa, sähköpostissa, chatissa kuin vaikkapa Facebookissa. Olemme myös aktiivinen kumppani, kun haluatte kehittää asiakaskokemusta ja mietitte seuraavaa askelta kohti parempia ja tuloksekkaita kohtaamisia nykyisten ja tulevien asiakkaidenne kanssa. 

Kaikki palvelumme ovat saatavissa 24/7. Tutustu Moment Digitalin palveluihin tästä »

Kokemuksia Moment Digitalin buukkauksista:

Haluatko tietää lisää buukkauspalveluistamme?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.