Työasemat

Työasemaylläpito varmistaa, että yrityksesi käytössä olevat työasemat, ohjelmistot ja päivitykset ovat ajan tasalla ja toimivat kuten pitää.

Työasemien ja ohjelmistojen toimivuus sekä elinkaaren hallinta ovat keskeisessä roolissa, kun halutaan varmistaa työntekijöiden tuottavuus ja minimoida yrityksen IT-kustannuksia.

Varmista yrityksesi työasemien toimivuus

Onko yritykselläsi tarve selkiyttää IT-kokonaisuutta ja vapauttaa osaajiesi työaikaa yrityksesi ydinliiketoiminnan hoitoon? Tämä toteutuu parhaiten antamalla meille kokonaisvastuu työasemien ylläpidosta.

Asiantuntijamme ovat kokeneita ja osaavia IT-alan ammattilaisia, joiden päätavoite on aina ratkaista nopeasti asiakkaan tukipyynnöt, mieluiten jo ensimmäisen kontaktin aikana.

Vastaamme siitä, että yrityksesi käytössä olevat työasemat, ohjelmistot ja päivitykset ovat ajan tasalla ja toimivat kuten pitää.

Palvelutaso ja hinta

Työasemaylläpidon hinta riippuu valitusta palvelutasosta ja palveluun liitettyjen työasemien määrästä.

Basic

Premium

Miksi Moment Digital?

Muista alamme toimijoista meidät erottaa osaava, nopea ja henkilökohtainen suomenkielinen palvelu. Ongelmatilanteet saat ratkaistua ripeästi yhden yhteydenottokanavan kautta. Asiakastyytyväisyytemme on lähes 100% ja 98% asiakkaistamme suosittelee meitä myös muille.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja annamme kaikille palveluillemme tyytyväisyystakuun.

Haluatko kuulla lisää työasemaylläpidosta?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.