O365/M365-ratkaisut

Sopivat toimistosovellusratkaisut kaikille, kaikkialle ja kaikkiin laitteisiin.

Office 365 helpottaa yrityksesi toimintaa. Office 365 -ratkaisun avulla saat kaiken, mitä tarvitset työskennelläksesi missä ja milloin vain, laitteesta riippumatta.

Tehokkaampaa työskentelyä Office 365:n avulla

Office 365 palvelupaketti sisältää tutut Microsoftin toimisto-ohjelmistot, kuten Wordin, Excelin, PowerPointin ja Outlookin sekä paljon muuta. Office 365 -palvelumallissa käytettävissä ovat aina uusimmat versiot Microsoft Office -ohjelmistoista asiakkaan haluamalla laskutuskaudella esimerkiksi kuukausi- tai vuosimaksullisella käyttöoikeudella.

Office 365 -ohjelmistot toimivat verkossa ja työpöytäsovelluksina tietokoneeltasi, eli pystyt työskentelemään laitteestasi ja sijainnistasi riippumatta.

Skaalautuvuus tarpeesi mukaan

Office 365 -palvelupaketeista löytyy sopiva ratkaisu kaikille, olipa kyseessä esimerkiksi yhden ihmisen työllistävä maansiirtoyritys tai satoja työllistävä tilitoimisto. Palvelupaketit skaalautuvat yrityksesi tarpeiden mukaan, lisenssien määrää voidaan muuttaa työntekijämäärän muuttuessa. Äläkä huoli, me kyllä autamme valitsemaan juuri yrityksellesi sopivimmat palvelupaketit!

Vaivaton käyttöönotto ja käyttötuki

Asiantuntijamme varmistavat, että saat käyttövalmiin ratkaisun ja etätukemme auttaa kaikissa ongelmatilanteissa monikanavaisesti (puhelin-, sähköposti- ja chat-tuki).

Office 365 -palvelupaketit

Office 365 -palvelut sisältävät erilaisia paketteja ja lisenssejä, joista autamme mielellämme valitsemaan yrityksesi toimintaan ja käyttötarkoituksiin sopivimman vaihtoehdon.
Tutustu palvelupaketteihin:

Microsoft 365 Business Basic

Office-sovellusten verkkoversiot sekä sähköposti ja videoneuvottelutoiminnot.

Microsoft 365 Business Premium

KaKaikki Business Basic paketin toiminnot sekä täysi PC:lle ja Macille asennettava Office-ohjelmistopaketti.

Edellä mainitut Office 365 -palvelupaketit sisältävät mm.:

Kaikki Office 365 -tuotteet meiltä

Meiltä saat myös kaikki muut Microsoft Office 365 -tuotteet esimerkiksi Office 365 Enterprise E1, E3 ja E5. Lisätietoja tai tarjouksen Microsoft Office 365 -tuotteista saat kysymällä. Palvelu on meillä verissä!

Nopea käyttöönotto
Käsittelemme tilauksesi muutaman arkipäivän kuluessa sen vastaanotosta. Saat sähköpostitse vahvistuksen tilauksesta ja ohjeet käyttöönottoon liittyen heti, kun tilaus on käsitelty.

Office 365 -tuki suomeksi
Meiltä saat aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua suomeksi. Ongelmatilanteet ratkaistaan ripeästi yhden yhteydenottokanavan kautta.

Office 365 -asiantuntijamme

Hannu Rajala

IT-myyntipäällikkö

020 743 5185

Kerromme mielellämme lisää Office 365 -palvelun hyödyistä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.