Tavat joilla voimme auttaa

Meillä on asiakaspalvelun, myynnin ja it-osaamisen tieto, taito ja sydämelliset ihmiset, sinun yritykselläsi oma ydinosaamisesi. Yhteistyöllä saamme molemmat kukoistamaan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu koostuu merkityksellisistä hetkistä, jotka vaativat erityisosaamista ja asiantuntijuutta. Moment Digital luo sellaisia hetkiä kaikkina aikoina ja kaikilla kanavilla, ymmärryksellä ja sydämellä. Asiakaspalvelussamme yhdistyy ihminen ja huipputeknologia oman asiakkaasi parhaaksi.

Lue lisää

Myynti

Myyntikohtaamisten osaajamme puhuvat yrityksenne äänellä, aidosti ja positiivisesti. Omaksumme tuotteenne syvällisesti ja palvelemme kaikilla kanavilla. Kehitämme jatkuvasti asiakaspalvelevaa myyntiämme ja teemme asiakaspalvelukokemuksesta unohtumattoman.

Lue lisää

IT-ratkaisut

Liiketoiminnalle välttämättömät IT-palvelut ovat digitalisoituvassa maailmassa elintärkeitä. Pidämme sinut ja yrityksesi kilpailukyvyn aallonharjalla IT-infrastruktuuri- ja -elinkaariratkaisuilla, joissa yhdistyy asiantuntijuus ja uusin teknologia. Palvelumme kattavat kaikki tarpeet osittaisesta aina kokonaisvaltaiseen IT-ulkoistukseen asti.

Lue lisää

Digitaalinen työympäristö

Joustava ja moderni digitaalinen työympäristö tekee työntekijä- ja asiakaskokemuksesta toimivan ja tehokkaan. Moderni teknologia, analytiikka ja digitalisaatio luovat yritykseenne työympäristön, jossa työ sujuu ajasta, paikasta ja ulkoisista olosuhteista riippumatta.

Lue lisää

Tele­-
palvelut

Yhdistämme kaikki kontaktit ja kontaktikanavat yhdeksi, toimivaksi ja saumattomaksi kokonaisuudeksi. Moment Digitalin operaattoriratkaisut tekevät yhteydenpidosta helppoa ja tuloksellista, hallinnoinnista vaivatonta ja asiakaskokemuksesta unohtumattoman.

Lue lisää

Service
Desk

Service Desk-palvelupiste tarjoaa nopeaa ja osaavaa apua kaikkiin yrityksenne ICT-tukitarpeisiin. Suomen ihmisläheisin, räätälöity Service Desk -palvelu kattaa kaikki kanavat ja on käytössä 24/7, kaikkina vuodenaikoina. Resurssinne vapautuvat ydinliiketoimintaan ja kaikki toimii.

Lue lisää

30 vuoden osaaminen asiakaspalvelun, myynnin ja IT:n ratkaisujen toimivuuden turvaamisessa.

Moment way

Moment Way on matka, joka tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, vastuuta kantaen ja yhdessä jatkuvasti kehittäen.

Asiakkaitamme

Haluatko tietää mitä asiakaspalvelu tuo mukanaan tulevaisuudessa?

Varmuus on laatua

Vaadimme yhteistyökumppaniltamme toimintavarmuutta ja laatua, koska sitä meidän asiakkaat odottavat myös meidän palveluilta.

Heidi Rantala, CMO, Yepzon

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.