Korkea käytettävyys

Korkean käytettävyyden –palvelut ovat osa asiakkaamme riskienhallintaa. Palvelut turvaavat sen, että käyttäjien arki yksinkertaisesti toimii ja palautuu mahdollisissa häiriötilanteissa.

Asiantuntija tietää puolestasi

Meillä asiantuntijuus liittyy kaikkeen toimintaamme, niin palveluihin sisäänrakennettuna kuin ulkoistettuna tukena. Tieto on meillä valtaa ja sitä voi ostaa sellaisen pätkän kuin tarvitsee.

95,6% onnistumisprosentti

Olemme toteuttaneet yli 400 erikokoista IT-projektia 95,6% onnistumisprosentilla. Voimme siis suhteellisen varmasti luvata, että yhteistyömme onnistuu kyllä.

Vastaamme kyllä huutoosi

Tukemme on henkilökohtaista, osaavaa ja nopeaa ja se pyörii tarvittaessa kellon ympäri. Voit jättää huolesi hoidettavaksemme, me löydämme kyllä ratkaisun.

Korkean käytettävyyden palvelut toimivat arjen kivijalkana ja niillä varmistetaan liiketoiminnan jatkuvuus.

Mikä tekee Moment Digitalista parhaan mahdollisen IT-partnerin?

Olemme kehityskumppani

Jo yhteistyön lähtövaiheessa valitaan toimintamallit, tekniset ratkaisut, onnistumisen mittaristo ja yhteistyön edistämisen kehityspolku. Keskitymme niihin kohtiin, joissa pystymme tuottamaan asiakkaan merkityksellisille ihmisille suurimman arvon.

Meillä on kokonaiskuva

Loppukäyttäjien tarpeet ohjaavat ratkaisumallien valintaa. Yhdessä löydetään juurisyyt, kipukohdat, ja lähdetään liikkeelle akuuteimmista kehityskohteista. IT on ihmistä varten – eikä toisinpäin.

Toimivuus tarkoittaa turvaa ja tuottavuutta

Toimiva IT-ympäristö tehostaa työntekoa ja eliminoi kalliit keskeytykset omassa työssäsi. Tehokkuutta seurataan oikein valituilla mittareilla.

Jatkuvaa kehitystä

Meidän työtämme on jatkuva kehittäminen ja aallon harjalla pysyminen. Kumppaninamme tiedät että oma toimintasi hyödyntää viimeisintä teknologiaa.

Sinun kokoisesi

Mitoitamme kaikki palvelut sinun yrityksellesi sopiviksi ja räätälöimme ne tarpeittesi mukaan.

Henkilökohtaista asiantuntijuutta

”Yhteistyötä kuvailisin sanoilla helppoa, avointa ja hauskaa. Henkilökohtainen palvelu on ehdottomasti iso etu, ja ratkaisi osaltaan meidän valinnan.”

Aki Hautamäki, myyntipäällikkö, Tamhockey Oy

Haluatko että autamme sinua IT-tarpeittesi kartoittamisessa?

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.