Service Desk -asiakasneuvojia

Työpaikkakuvaus

Moment Digital Oy on reilun 200 hengen asiantuntijatalo, josta löydät niin IT-ratkaisut, digitaaliset työympäristöt kuin laadukkaat asiakaskohtaamispalvelut, vankalla 30 vuoden kokemuksella ja jopa 24/7-palveluna. Toimipisteemme löydät Tampereelta, Pieksämäeltä, Iisalmesta ja Fuengirolasta ja liikevaihtomme on 10 Me, olemme voimakkaasti kasvava yritys.

Tuotamme em. ulkoistettuja palveluita huipputason brändeille, esim. Fujitsu ja Solteq ja meille on asiakaskokemus aina lähellä syräntä (lue lisää >>).

Moment Digitalin IT-liiketoiminnan visiona on olla Suomen käyttäjäläheisin Service Desk -kumppani. Toimimme asiakkaan eduksi jo ennen ongelmien syntymistä, proaktiivisesti. Missiomme on olla ratkaisemassa niitä asioita, joilla on kriittinen vaikutus asiakkaallemme tärkeiden ihmisten arkeen ja kokemukseen.

Haemme nyt

Service Desk -asiakasneuvojia

”Oon mä ihan tyytyväinen meidän SD-tukeen! Kyllähän ne tietysti vähän puhelimessa vi@##uilee, jos en ymmärrä heti kerrasta, miten pitää toimia. Enkä mä suoraan sanottuna halua ottaa tukeen ikinä yhteyttä, paitsi pakon edessä. Mutta on ne varmasti kovia ATK-ammattilaisia!” (*

Alli Asiakas

Eihän se nyt näin voi mennä, että tekninen tuki hoitaa koneiden tuen, mutta ihmiset jäävät jalkoihin. No way!

Jos sinullekin ihmiset ovat koneita tärkeämpiä, niin tervetuloa meille! Oletpa vasta valmistunut tai haluat muutosta nykyiseen työhösi, niin olennaista on, että sinulla on aitoa intohimoa ja paloa saada asiakas hyrisemään onnesta (samalla kun toki ratkaiset ne tekniset haasteet). Sinun motivaatiosi on valintoja tehdessämme meille tärkeintä, aito innostus tehdä asioita uudella, jopa yliampuvan asiakaslähtöisellä tavalla.

Työmaasi tulee löytymään IT-tuesta, jossa vahvistusta tarvitsemme niin teknologiayksikkömme tukemisessa kuin asiakkaidemme mielenkiintoisissa tukikokonaisuuksissa. (esim. Huutokaupat.com tai Evondos).

Sinulta löytyy

Tarjoamme sinulle

Hae viimeistään to 22.10.

Pistä CV:si ja hakemus osoitteeseen juha.bjorkengren@momentdigital.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 22.10. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Meillä palvelinsalit hyrisevät Tampereella ja Service Desk -ydintiimit löytyvät Tampereen lisäksi Pieksämäeltä, mutta älä anna paikkakunnan rajoittaa, jos vain matkustusvalmiutta löytyy. Toimimme aidosti etäilevässä kulttuurissa, #etänämuttaläsnä.

Lisätietoja

Juha Björkengren

Palvelupäällikkö

040 1800 810

(* Noston asiakaspalaute on fiktiivinen ja täysin hypoteettinen. NOT.

Jaa työpaikkailmoitus

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.