Asiakasneuvojia Finlayson-tiimiin

Työpaikkakuvaus

Moment Digital Oy syntyi samaan konserniin kuuluvien Moment Group Oy:n ja Oy Capnova Ltd:n fuusioituessa v. 2020. Asiakkaamme saavat käyttöönsä 30 vuoden kokemuksemme asiakaspalvelun, myynnin ja IT-ratkaisuiden tuottamisesta sekä yli 200 ammattilaisen osaamisemme modernin asiakaskokemuksen mahdollistamiseksi. Fyysiset toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Fuengirolassa, Iisalmessa ja Pieksämäellä, rekrytointialueemme on koko Suomi ja Espanja. Liikevaihtomme on n. 10 milj. €

Haemme nyt

Asiakasneuvojia perustettavaan Finlayson-tiimiin

Tuotamme asiakaspalvelua useille huipputason brändeille ja uusimpana strategisena kumppanina on legendaarinen, 200-vuotinen ja suomalaisten rakastama brändi Finlayson (Lue lisää tästä >> ).

Perustamme Finlaysonin palveluun erikoistuneen ja ammattitaitoisen tiimin, jonka vastuulla on Finlaysonin koko monikanavaisen asiakaspalvelun tuottaminen puhelin, sähköposti ja chat-kanavassa. Tiimiläiset toimivat tiiviissä yhteistyössä Finlaysonin asiakaspalvelua tukevan henkilöstön kanssa, ja ovat sydämeltään yhtä lailla momentdigitalilaisia kuin finlaysonilaisia.

Alkuvaiheessa Finlayson-tiimin palveluajat ovat arkisin klo 9.00-19.00 ja lauantaisin klo 12.00-20.00. Palveluajat tulevat kuitenkin laajenemaan ja valittavien tiimiläisten on sitouduttava tekemään myös esim. sunnuntaivuoroja.

Tule mukaan rakentamaan uutta tiimiä!

Sinulta löytyy

Tarjoamme sinulle

Hae viimeistään 25.10.

Jos haluat olla osa vastuullista, rohkeaa ja rakastetun brändin tarinaa, niin tervetuloa meille! Pistä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@momentdigital.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 25.10. Voit myös jättää hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta.

Moment Digital toimii aidosti digitaalisessa kulttuurissa, #etänämuttaläsnä.

Lisätietoja

Rauno Miettinen

Palvelupäällikkö

040 635 9955

Jaa työpaikkailmoitus

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.