Case: Tamhockey Oy

Teräksen kovaa yhteistyötä

IT-palvelut

Mistä tietää, että liigajoukkue on julkaissut jotain pelaajiin liittyviä uutisia? No tietenkin siitä, että joukkueen nettisivut on nurin. 😉 Vitsi vitsinä – eihän se näin saa mennä! Eikä enää menekään.

Meitä piinasi useamman vuoden ajan ongelma, että lähes jokaisen pelaajajulkistuksen yhteydessä kotisivut menivät nurin, kun innokkaat fanit ryntäsivät tsekkaamaan uutisia.

Aki Hautamäki, kehityspäällikkö, Tamhockey Oy

 Tamhockey Oy on noin 50 henkilön organisaatio, joka hoitaa sekä Tapparan liigajoukkueen että A-junioreiden kuvioita. Yrityksen liikevaihto on noin 9 miljoonaa, ja tehokas organisaatio on tehnyt liiketoiminnasta vahvasti kannattavaa.

Kartoitimme useampia vaihtoehtoja, mutta Moment Digitalin kanssa oli heti ensimmäisestä palaverista alkaen selkeät kuviot ja vaihtoehdot tarjolla. Slaavikyykyt jäivät onneksi historiaan, kun siirsimme verkkopalvelut Moment Digitalin palvelimelle.

Aki Hautamäki, kehityspäällikkö, Tamhockey Oy

Tamhockeyn ja Moment Digitalin yhteistyö on alkanut webbihotellipalvelusta, mutta palveluja on nyt keskitetty saman katon alle enemmänkin. Moment Digital on toimittanut Tamhockeylle myös Office 365– ja virustorjuntalisenssit, ja yhteistyö varmasti vielä kasvaa ja vahvistuu lähitulevaisuudessa entisestään.

Tutustu myös Moment Digitalin Jatkuvuuspalveluihin, klikkaa tästä!

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.