Case: Metsälehti

Metsälehti – telemarkkinointi kasvatti levikkiä

Asiakaspalvelu

Suomessa on Luonnonvarakeskuksen mukaan noin 632 000 vähintään kahden metsähehtaarin omistajaa. Tilastojen mukaan suomalainen metsänomistaja on keskimäärin yli 60-vuotias ja hän omistaa 45 hehtaaria metsää. Kaupungissa asuvien metsänomistajien määrä on noussut vuosien saatossa selvästi.

Eipä yllätys, että tilausta vuonna 1907 Tapio-lehtenä aloittaneelle julkaisulle on edelleen! Metsälehden lukijat ovat metsänomistajia ja myöskin metsäalan ammattilaisia. Metsälehteä lukee noin 200 000 henkeä kuukaudessa ja verkkopalveluita käyttää 25 000 henkilöä viikossa.

Tilauksia telemarkkinoinnin keinoin

Moment Digital soittaa Metsälehden kampanjoissa oleville henkilöille jälkikäteen ja kysyy ovatko he saaneet markkinointimateriaalia ja samalla on hyvä hetki päivittää tilaus.

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Moment Digital kommunikoi jatkuvasti asiakkaan kanssa, silloin kun toimenpide on käynnissä. Jos joku asia on jäänyt vaivaamaan, on ollut turvallista soittaa ja kysyä, miten asia oli.

Pasi Myllymaa, levikkipäällikkö, Metsälehti

Levikki kasvoi telemarkkinoinnin avulla

Kumppanuutta on jatkunut jo useamman vuoden eikä loppua näy:

Uskon vakaasti, että yhteistyö jatkuu. Kaikki on mennyt sen mukaan, mitä olemme sopineet ja aikataulut ovat pitäneet. Haastavissa tilanteissa on ratkaisu aina löytynyt. Vuonna 2018 Metsälehden levikki kasvoi 6,2 %. Siitä aika iso merkitys oli Moment Digitalin tekemisellä, että kyllä se näkyy.

Pasi Myllymaa, levikkipäällikkö, Metsälehti

Asiakaspalveluallianssi

Moment Digitalissa tehdään telemarkkinointiyhteistyötä ainoastaan, kun molemmilla osapuolilla on tahtotila pitkästä ja kehittävästä yhteistyöstä. ”Irtokampanjoissa” emme ole paras kumppani.

Tyypillisesti teemme telemarkkinointia Asiakaspalveluallianssimallilla, jossa olemme kokonaisvaltainen kumppani yrityksen asiakaspalvelun ja myynnin kehittäjänä.

Tutustu Asiakaspalveluallianssiin tästä!

Tiimi

Rauno Miettinen

Palvelupäällikkö

040 635 9955

Benjamin Varonen

Myynnin mentori

040 774 8837

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.