Case: Jaguar Finland

Lisävoimaa liidien hankintaan

Asiakaspalvelu

Jaguar Finland toimii Jaguarin ja Land Roverin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa. Yhtiöllä on kolme jälleenmyyjää Suomessa ja kolme Baltiassa, joille jaetaan autot ja joiden kanssa tehdään muutenkin paljon yhteistyötä.

”Teimme vuosi sitten tällaisen call center -pilottikokeilun, jossa lähdimme kontaktoimaan leasing-käyttäjiä sekä omasta että kilpailijamme asiakaskannasta. Totesimme sen hyväksi liidikanavaksi ja päätimme, että tarvitsemme siihen vähän lisää voimaa”, Kantonen kertoo ja jatkaa:

”Soitin Moment Digitalille ja pyysin tarjouksen. Päädyimme Moment Digitalin kanssa yhteistyöhön ja aloittamaan liidienhankintaprojektin.”

Liidien laatu ja määrä yllätti

Telemarkkinointi on oikein tehtynä edelleen hyvin tehokas tapa lisätä myyntiä. Oskari Kantonen kertoo kuitenkin yllättyneensä:

”Moment Digitalin tuottamien liidien määrä on yllättänyt. Haluamme tuottaa jälleenmyyjillemme mahdollisimman hyviä liidejä ja toimintatapojen hiominen yhteistyön jatkuessa on oltava jatkuvaa. Moment Digital tuo siihen oman panoksensa mukaan. Yritämme tehdä molemmin puolin proaktiivista kehitystyötä saadaksemme hit raten ylös.”

Olemme erittäin tyytyväisiä Moment Digitalin tuottamien liidien määrään. Toiminta on hyvin tehokasta. Voisin suositella Moment Digitalia, koska yhteistyö on ollut hyvin mutkatonta, asioita kehitetään ja niitä halutaan kehittää. Homma toimii.

Oskari Kantonen, Fleet and Business Manager, Jaguar Finland

Tutustu myyntipalveluihin tästä!

Tiimi

Pasi Toivokoski

Senior Account Manager, Asiakaskohtaamisliiketoiminta

040 649 2935

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.