Case: Jaguar Finland

Lisävoimaa liidien hankintaan

Asiakaspalvelu

Jaguar Finland toimii Jaguarin ja Land Roverin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa. Yhtiöllä on kolme jälleenmyyjää Suomessa ja kolme Baltiassa, joille jaetaan autot ja joiden kanssa tehdään muutenkin paljon yhteistyötä.

Jaguarissa oli todettu, että kontaktoimalla sekä omia leasing-käyttäjiä että kilpailijan asiakaskantaa saatiin hyviä tuloksia. Omat resurssit eivät kuitenkaan riittäneet kasvattamaan volyymiä, tarvittiin lisäpotkua. Niinpä yhteistyö Moment Digitalin ja Jaguarin välillä alkoi.

Liidien laatu ja määrä yllätti

Telemarkkinointi on oikein tehtynä edelleen hyvin tehokas tapa lisätä myyntiä. Oskari Kantonen kertoo kuitenkin yllättyneensä Moment Digitalin tuottamien liidien määrästä.

Haluamme tuottaa jälleenmyyjillemme mahdollisimman hyviä liidejä ja toimintatapojen hiominen yhteistyön jatkuessa on oltava jatkuvaa. Yritämme tehdä molemmin puolin proaktiivista kehitystyötä saadaksemme hit raten ylös. Olemme erittäin tyytyväisiä Moment Digitalin tuottamien liidien määrään. Voisin suositella Moment Digitalia, koska yhteistyö on ollut hyvin mutkatonta, asioita kehitetään ja niitä halutaan kehittää. Homma toimii.

Oskari Kantonen, Fleet and Business Manager, Jaguar Finland

Asiakaspalveluallianssi

Moment Digitalissa tehdään telemarkkinointiyhteistyötä ainoastaan, kun molemmilla osapuolilla on tahtotila pitkästä ja kehittävästä yhteistyöstä. ”Irtokampanjoissa” emme ole paras kumppani.

Tyypillisesti teemme telemarkkinointia Asiakaspalveluallianssimallilla, jossa olemme kokonaisvaltainen kumppani yrityksen asiakaspalvelun ja myynnin kehittäjänä.

Tutustu Asiakaspalveluallianssiin tästä!

Tiimi

Rauno Miettinen

Palvelupäällikkö

040 635 9955

Benjamin Varonen

Myynnin mentori

040 774 8837

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.