Case: Fastroi Oy

Lisää aikaa oikeasti tärkeille asioille

IT-ratkaisut

Noin kuusi vuotta sitten Fastroi Oy (ent. Necora Systems Oy) oli yllättävän tilanteen edessä – code red! Nyt tarvitaan uusi palvelin nopeasti!

Yhteistyömme Moment Digitalin kanssa alkoi vauhdikkaasti, kun tarvitsimme pikaisella aikataululla uuden palvelimen ja lisää kapasiteettia.

Talousjohtaja Jussi Ahtiainen, Fastroi Oy

Fastroi Oy tuottaa ja myy SaaS-palveluna asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä sosiaali- ja terveysalalle. Palvelut ovat organisaatioille kriittisiä työkaluja, joiden on oltava tauotta asiakkaiden käytettävissä.

Fastroi Oy:n toiminta on alkanut Joensuussa vuonna 2003, ja se on kasvanut matkan varrella melkoisesti sekä tehokkaan myynnin että yritysoston kautta. Tänä päivänä Fastroi työllistää yli 60 henkilöä Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Skelmersdalessa (UK). Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 4,8 miljoonaa euroa.

Soitimme muutamalle palveluntarjoajalle, mutta päädyimme yhteistyöhön Moment Digitalin kanssa, koska heiltä löytyi tarvittavaa osaamista, ja he ymmärsivät tilanteen vaativan nopeaa reagointia

Talousjohtaja Jussi Ahtiainen, Fastroi Oy

Fastroi Oy käyttää useampia yhteistyökumppaneita. Moment Digital saa heiltä kiitosta erittäin hyvästä palvelujen saatavuudesta sekä tietoturvallisuuden ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Uusi palvelin saatiin ketterästi pystyyn ja toimintakuntoon vuorokaudessa. Yhteistyökumppaneiden merkitys on suuri, jotta voidaan varmistaa palvelujen saatavuus. Älykäs teknologia vapauttaa asiakkaiden aikaa oikeasti tärkeille asioille.

”Moment Digitalilta saa aidosti hyvää asiakaspalvelua. Heidät tavoittaa hyvin ja organisaatiosta
löytyy osaamista ja halua kehittää palveluja. Moment Digital on erittäin joustava yhteistyökumppani.”

Lue lisää Moment Digitalin IT-ratkaisuista, klikkaa tästä!

Tiimi

Mikko Vilppula

Chief Business Officer

040 679 2483

Antero Katajamäki

Head of Technology Solutions

020 759 7543

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.