Case: Basware

Service Desk -palvelu, joka rokkaa

Service Desk -palvelut

Basware on maailman johtava ohjelmisto-, verkkolaskutus- ja hankinnasta maksuun -palveluratkaisujen tuottaja. Vuonna 1985 perustetun yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, se on noteerattu Helsingin pörssissä ja yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti yli 1400 työntekijää. Basware-tuki koostuu 1-, 2- ja 3- tason asiantuntijoista, joita on kaikkiaan yli 200.

Moment Digitalin Service Desk – asiantuntijat tukevat Baswaren asiakkaita tikettijärjestelmän ja sähköpostin kautta suomen lisäksi myös englannin kielellä. Yhteistyötä tehdään tiiviisti Baswaren 3-tason tuen kanssa ja yhteisenä asenteena on ”kerralla kuntoon”.

Rekrytoinnista lähtien ”puhutaan baswarea”

Kun yrityksen palveluita ulkoistetaan voi tuloksena olla laadun lässähtäminen ja asiakaskokemukselle voi ulkoistuksen yhteydessä sanoa heipat. Ei varmaan kenenkään tavoite! Mutta miten varmistetaan, että tätä lässähdystä ei tapahdu?

Basware-tiimin työntekijät ovat enemmän ”baswarelaisia kuin momenttilaisia”. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että Moment Digital rekrytoi Service Desk -tiimin jäsenet Baswaren tarpeita ajatellen, asiakasneuvojista kasvaa ensimmäisestä työpäivästä alkaen ”baswarelaisia”, vaikka palkan maksaakin Moment Digital. ”Me” olemme ”te” -ajattelulla palvelua ei käytännössä ulkoisteta – se sisäistetään.

Palvelun laatu on ollut erinomaista. Tämän takia meillä on niin pitkä yhteistyöhistoria. Kyse on oikeiden kykyjen löytämisestä. Asiantuntijalta vaaditaan sekoitus asiakasvuorovaikutusta ja teknisiä taitoja. Tätä Moment Digital voi tarjota ja pidän todella asioiden suoraviivaisesta lähestymistavasta. Tapaamme ja keskustelemme siitä, miten toimintaa voi kehittää ja muokkaamme sitä yhdessä.

Matthias Lippert, Vice President Customer Services, Basware

Avoimella vuoropuhelulla löydetään molempien tarpeisiin optimaalinen tapa tomia ja saadaan hommat ratkaistua. Matthias kertoo, että arvostaa erityisesti konkreettisia tekoja. Sopimukseen voi kirjata asian jos toisenkin, mutta käytännön teot vasta osoittavat yhteistyön todellisen tilan.

Service Desk -palvelua ihmiseltä ihmiselle

Service Deskin perinteisiä toimintamalleja on leimannut tyypillisesti samat haasteet kuin IT:tä yleisestikin: niitä ei useimmiten ole rakennettu korkean laadun ja ratkaisukykyisyyden, saati loppukäyttäjän palvelukokemuksen näkökulmasta. Me olemme nostaneet syväosaamisen, loppukäyttäjän parhaan mahdollisen palvelukokemuksen sekä laadun ja ratkaisukyvyn kaiken tekemisen keskiöön. Mahdollistamme samalla tietenkin myös jouston, skaalautuvuuden ja ennustettavuuden. Lue lisää >>

Tiimi

Mika Hänninen

Senior Account Manager, Service Desk- ja Jatkuvuuspalvelut

040 920 7734

Esa Lähteenmäki

ICT-palvelupäällikkö

020 759 7545

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.