Case: Asuntosäätiö

Asiakaspalvelua kehitetään yhteistyössä

Asiakaspalvelu

Asuntosäätiö sr -konserni on neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja Suomessa. Vuonna 1951 perustetun Asuntosäätiön tavoite on asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi kehittää sosiaalista asuntorakennustoimintaa sekä pyrkiä luomaan yhtenäisiä nykyaikaisesti asemakaavoitettuja puisto- ja puutarhavaltaisia asuntoalueita, jotka on alun alkaen suunniteltu asunnon tarvitsijain etuja ja erityisesti lasten ja nuorison huollon asettamia vaatimuksia silmälläpitäen.

Asuntosäätiö sr -konserni tekee työtä asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi ja säätiö haluaa tarjota parasta asumista elämän eri vaiheisiin. Missiona on Hyvä koti kaikille.
Yläkuvan lähde: Asuntosäätiö.

Ratkaistaan ongelmat kerralla kuntoon

Asuntosäätiölle on tärkeää, että palvelu on asiakkaille vaivatonta ja nopeaa. Kun asiakkaalle tulee ongelmia, pyritään ne ratkaisemaan mahdollisimman nopeasti yhdellä käynnillä ja kerralla kuntoon.

Moment Digital tuottaa Asuntosäätiölle 24/7 puhelinpalvelua, jossa vastataan kaikkiin asumiseen liittyviin kysymyksiin ja palvellaan kaikissa asumisen asioissa. Tämän lisäksi Moment Digital tuottaa chat-palvelua Asuntosäätiön asukkaiden extranet-palvelussa.

Palveluihin kuuluu myös Moment Digitalin tekemä asiakastyytyväisyyskysely. Kaikki oleellinen mitataan: myynti, sisäänmuutto, asumisaika, poismuutto ja palvelutapahtumat, joita siinä välillä on. Toimintaa kehitetään bongaamalla poikkeamat ja valvomalla, että tehdään sellaisia toimenpiteitä, jotka kehittävät tasoa entisestään. Asiakaspalvelua kehitetään yhteistyössä, jotta loppuasiakkalle palvelun käyttö on mahdollisimman sujuvaa.

Homma on näpeissä

Asuntosäätiön asiakkuusjohtaja Kimmo Rintala kuvaa vuonna 2019 alkanutta yhteistyötä Moment Digitalin kanssa:

Hyvin aikaisessa vaiheessa tuli sellainen luottamuksellinen tunne, että nyt on oikeasti homma näpeissä.
Moment Digitalin toiminnassa on ollut hyvää nimenomaan se, että se on kehityshakuista ja aktiivista meidän suuntaamme.

Viimeisen vuoden aikana meillä on asiakkaiden kontakteista seuraavien asioiden läpimenoaika pudonnut alle puoleen.

Kimmo Rintala, Asiakkuusjohtaja, Asuntosäätiö

Läpimenoajan reipas nopeutuminen ei ole sattumaa. Yhteistyössä on pystytty kehittämään sitä, miten asiat lähtevät asiakaspalvelijalta eteenpäin. Välivaiheet on pyritty saamaan minimiin ja nyt asiakaspalvelija pystyy jo ottamaan kantaa siihen, mihin mikäkin asia kuuluu hoidettavaksi.

Asiakaspalvelua kehitetään yhteistyössä

Jatkossakin kehitämme palvelua sillä tavoitteella, että pääsisimme entistä enemmän ”kerralla kuntoon” ja yhden luukun periaatteeseen. Se tietysti tarkoittaa sitä, että Moment Digitalin ylläpitämässä palvelukeskuksessa ratkaisun tekemisen taso jatkaa kasvuaan. Yhteistyö tulee tiivistymään entisestään.

Tiimi

Katri Puukka

Palvelupäällikkö

044 590 1113

Marja Kortelainen

Senior Account Manager, Asiakaskohtaamisliiketoiminta

0400 14 13 19

Katso myös nämä

  • Paranna yrityksesi tuottavuutta ratkaisuillamme. Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.